luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 7 – 13 noiembrie 2022 vă aduce idei noi, apoi vă îndeamnă la odihnă

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Evenimente Informații utile Știință - sâmbătă, 5 noiembrie 2022 Etichete: , , ,

Prima jumătate a acestei săptămâni va fi potrivită pentru munca intelectuală și creativitate. Acum, noi idei originale vă vor veni mai des ca oricând, dar multe dintre ele vor fi superficiale. Din acest motiv, nu trebuie să vă grăbiți să le implementați.

Este recomandat să vă notați gândurile undeva, pentru a vă putea întoarce la ele mai târziu. Mijlocul săptămânii vă aduce un plus de entuziasm și impuls la acțiune. Acesta va fi un moment excelent pentru întreprinderile importante.

- Continuarea după publicitate -

Un aspect astral favorabil format între Venus și Jupiter în a doua jumătate a săptămânii vă crește dorința de odihnă. Aceasta va fi o perioadă bună pentru a vă permite puțină distracție și relaxare. Atenție însă la excese!

De asemenea, această perioadă va fi considerată reușită pentru efectuarea achizițiilor, inclusiv a celor de valori mari. La sfârșitul săptămânii, relațiile voastre actuale se vor îmbunătăți, precum și șansele de a vă face noi cunoștințe.

BERBEC

- Continuarea după publicitate -

În această săptămână, nativii Berbec se vor putea concentra pe rezolvarea problemelor materiale. Acțiunile în acest domeniu se vor dezvoltă pentru voi cu cel mai mare succes. Totuși, înainte de a oferi maximul la locul de muncă, planificați-vă corect rutina zilnică și acordați-vă mai multă atenție sănătății!

Deoarece veți putea avea o mulțime de eforturi fizice, organismul va trebui să se reaprovizioneze cu energie în timp util. Nu uitați să alternați uniform odihna și munca, respectând regulile de igienă! Toate acestea vă vor ajuta la menținerea unui tonus fizic excelent.

Ordinea în activități va avea un efect pozitiv asupra bunăstării voastre, va contribui la un plus de eficiență. Cea mai bună perioadă, în care totul se va dovedi ușor și rapid pentru voi, va fi a doua jumătate a săptămânii.

TAUR

Pentru nativii Taur, în această săptămână cel mai important lucru va fi să aibă încredere în forțele și talentele proprii. Sunteți capabili de ceva mai semnificativ decât ceea ce ați avut de făcut până acum. Dacă vă doriți de mai mult timp să vă apucați de un nou proiect, dar nu sunteți hotărâți, acum este o perioadă propice pentru astfel de acțiuni.

- Continuarea după publicitate -

În prima jumătate a săptămânii, astrele vă sfătuiesc să acționați cât mai energic, dezvăluindu-vă potențialul. Procesul creativ în sine va fi captivant și va deschide noi fațete ale personalității voastre și noi oportunități de auto-realizare.

A doua jumătate a săptămânii va fi un moment excepțional pentru dezvoltarea relațiilor romantice. Prin iubire, prin dorința de a face ceva de dragul unei persoane dragi, veți putea să vă arătați cele mai bune calități. Același lucru va fi valabil și pentru relațiile cu copiii.

GEMENI

Pentru nativii Gemeni, această săptămână va fi favorabilă intensificării contactelor cu rudele apropiate. Dacă aveți întrebări despre istoria familiei și rudelor voastre, atunci este timpul să discutați despre această problemă cu părinții și bunicii.

Veți arăta preocupare față de cei dragi și vă veți asuma povara treburilor casnice pentru curățenie sau pentru a oferi familiei tot ce are nevoie. Veți termina cu brio tot ceea ceea ce ați început. Dacă veți rezolva rapid problemele cotidiene, vă veți putea petrece timpul liber relaxându-vă.

- Continuarea după publicitate -

Cel mai probabil, nu veți avea nevoie să participați la niciun eveniment zgomotos. Veți aprecia mai mult liniștea și confortul vieții de familie. La sfârșitul săptămânii, vor putea exista unele divergențe în relația conjugală.

RAC

Nativii Rac în această săptămână își vor îmbunătăți relațiile cu oamenii din jurul lor. Acest lucru va fi valabil mai ales pentru relațiile cu prietenii, rudele și vecinii voștri. Dacă ați mai fost într-un conflict cu unul dintre ei înainte, atunci acesta va fi timpul perfect ca să vă împăcați.

Tot în această perioadă, veți fi la curent cu toate cele mai importante evenimente sociale. Orice informație de care veți avea nevoie, o veți primi de la persoane sau într-un alt mod. Veți putea să vă implicați în rezolvarea problemelor altora. De asemenea, aceasta va fi o perioadă grozavă pentru studii și călătorii scurte.

La fel de reușită va fi și a doua jumătate a săptămânii. Mai aproape de weekend, sănătatea voastră va putea avea de suferit. Încercați să economisiți energie, nu vă suprasolicitați la locul de muncă! Aveți grijă când manipulați obiecte ascuțite!

- Te-ar mai putea interesa -

LEU

Nativii Leu își vor putea crește veniturile în această săptămână, ceea ce le va permite să cheltuiască mai mulți bani pe achizițiile dorite. Cariera voastră va fi acum în creștere, relațiile cu șefii voștri se vor dezvolta favorabil.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, veți putea găsi în această perioadă un post potrivit care să se potrivească nevoilor și vocației voastre profesionale. În orice caz, săptămâna aceasta veți putea să vă apropiați cu câțiva pași de obiectivul vostru.

În a doua jumătate a săptămânii, relațiile cu persoana iubită vor putea deveni ușor complicate. Probabil veți descoperi că criteriile voastre de apreciere a valorilor diferă semnificativ. Ceea ce vi se pare normal și acceptabil pentru voi, poate fi considerat anormal de partenerul vostru.

FECIOARĂ

- Continuarea după publicitate -

În această săptămână, nativii Fecioară vor fi hotărâți să acționeze în spiritul dobândirii de noi cunoștințe. Veți putea reuși în orice fel de activitate ce presupune studiul. Acesta este un moment excelent pentru promovarea examenelor, finalizarea sarcinilor de serviciu sau trecerea unui test pentru calificare profesională.

De asemenea, prima jumătate a săptămânii va fi o perioadă potrivită pentru a avea o conversație cu o persoană dragă, cu privire la perspectivele viitoare ale relației voastre. Pentru nativii mai tineri, această perioadă vă va oferi șansa de a întâlni o persoană înțeleaptă care ar putea deveni mentorul vostru spiritual.

A doua jumătate a săptămânii va putea fi asociată cu activități casnice în familie, cu privire la o varietate de chestiuni privind decorul interior al locuinței voastre. Acesta va putea fi cel mai bun moment pentru a porni și a finaliza proiecte privind îmbunătățirea confortului.

BALANȚĂ

Nativii Balanță în această săptămână vor putea rezolva unele probleme sensibile. Va trebui să folosiți metodele diplomației secrete și să nu faceți public ceea ce veți reușiți să aflați. Încercați să nu atrageți atenția asupra voastră și să nu vă anunțați deschis intențiile.

- Continuarea după publicitate -

În prima jumătate a săptămânii, va trebui să jucați rolul judecătorului imparțial. În acest caz, succesul vostru va fi garantat. Tot în această perioadă, veți putea să vă reglați starea de bine și veți fi mai intuitivi în relația cu celelalte persoane.

Cea mai reușită perioadă va fi a doua jumătate a săptămânii. La sfârșitul acesteia, totuși, vor putea apărea neînțelegeri cu vecinii, rudele sau prietenii. Duminică, este recomandat să vă abțineți de a vă face noi cunoștințe.

SCORPION

Nativii Scorpion în această săptămână își vor putea întări relațiile partenerul de viață sau cuun partener de afaceri. Dacă ați fost într-o ceartă, atunci împăcarea va avea loc ușor și natural, astfel încât mândria nimănui nu va fi rănită.

Încercați să vă acordați un stil de comportament deschis și nu refuzați ajutorul dacă vi se cere! Atitudinea voastră binevoitoare față de oameni se va întoarce la voi înzecit. Încercați să interacționați activ cu indivizi sau cu echipe întregi!

În acest caz, veți putea să folosiți potențialul altora în avantajul vostru și să faceți cooperarea reciproc avantajoasă. A doua jumătate a săptămânii va putea fi asociată cu pierderi, așa că va trebui să vă abțineți de a face cumpărături. În weekend veți reuși să vă relaxați așa cum vă doriți.

SĂGETĂTOR

Nativii Săgetător sunt sfătuiți să acționeze cu perseverență și hotărâre în acțiunile lor. În acest caz, vă veți putea atinge obiectivele. Cea mai reușită perioadă va fi prima jumătate a săptămânii. În aceste zile, activitățile voastre vor merge ca pe roate.

Astfel, vă puteți stabili cele mai ambițioase și îndrăznețe obiective, ridicând ștacheta așteptărilor. În acest moment, multe oportunități vă vor fi oferite de configurația astrelor. Principalele succese vor viza sfera carierei și realizării profesionale.

Relațiile voastre cu superiorii vor fi extrem de constructive. A doua jumătate a săptămânii va putea fi asociată cu o deteriorare a sănătății și probleme minore. Nu vă suprasolicitați la locul de muncă, încercați să nu provocați conflicte și evitați situațiile stresante!

CAPRICORN

Nativii Capricorn sunt sfătuiți în săptămâna aceasta să plece într-o excursie sau să studieze și să descopere noi orizonturi de cunoaștere. Aceasta va fi o perioadă benefică din viața voastră, când veți avea noroc în dragoste.

Dacă sunteți utilizatori activi de internet, vă puteți întâlni online cu o persoană de sex opus care locuiește într-o altă localitate sau altă țară. Există posibilitatea ca această relație amicală să devină una de dragoste virtuală.

Cel mai probabil, a doua jumătate a săptămânii se va concentra asupra activităților profesionale și sănătății. Veți putea avansa în carieră. De exemplu, va fi posibil să primiți o ofertă de a ocupa o nouă poziție care va fi mai prestigioasă decât cea anterioară.

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta va fi o perioadă favorabilă investițiilor în locuință pentru nativii Vărsător. Dacă plănuiți de mai mult timp să vă îmbunătățiți condițiile de viață, acum veți avea ocazia să o faceți.

Relațiile în familie în prima jumătate a săptămânii vor fi bune. Nativii sunt sfătuiți să aibă grijă de rudele mai în vârstă, de părinți, de bunici. Nu trebuie să așteptați să vi se ceară ajutor, ci luați voi inițiativa!

Această abordare vă va consolida relațiile în familie. Dacă problema moștenirii este pe ordinea de zi, atunci ea va fi rezolvată cu siguranță în favoarea voastră. A doua jumătate a săptămânii, cel mai probabil, va fi asociată cu unele discuții contradictorii în familie. Nimic grav, însă.

PEȘTI

Nativii Pești sunt sfătuiți să se concentreze pe consolidarea relațiilor cu ceilalți. Veți petrece mult timp comunicând, schimbând opinii și studiind – acestea sunt domeniile în care veți putea obține cel mai mare succes în această perioadă.

Oamenii din jurul vostru vor avea tendința să vină la voi și să-și exprime părerile sau sugestiile. Nu va trebui decât să le ascultați cu atenție și să vă dați propriul verdict. Cel mai surprinzător lucru va fi faptul că tocmai acest stil de comunicare va duce la întărirea relațiilor cu ceilalți.

Dialogul cu partenerul vostru de viață va ajuta la clarificarea lucrurilor și la înțelegerea reciprocă. Sfârșitul săptămânii nu va fi foarte potrivit pentru contacte cu reprezentanți ai autorităților, așa că va trebui să respectați regulile de circulație, indiferent dacă sunteți șoferi sau pietoni.