luni, 25 septembrie 2023
Informația fără granițe


Hotel plutitor ancorat lângă una dintre cele mai exclusiviste porțiuni de plajă din Dubai

Scris de: Mircea Iordache , înv Arhitectură - sâmbătă, 11 decembrie 2021

Toată lumea știe că Dubai este o destinație turistică de top, extrem de atractivă. Metropola din Emiratele Arabe Unite este incredibil de modernă și avansată din punct de vedere tehnologic.

Acolo se află Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume. Noul hotel plutitor Kempinski va fi un mare plus pentru oraș și o atracție indubitabilă pentru turiști.

Lanțul hotelier Kempinski lansează un proiect de hotel pentru vacanțele de lux. Nimic interesant în asta, dacă nu am ști că acest hotel va pluti pe apă. Noul hotel plutitor va fi ancorat lângă una dintre cele mai exclusiviste porțiuni de plajă din Dubai, pe Jumeirah Beach Road.

Dincolo de locurile de cazare, clădirea principală a hotelului plutitor Kempinski de cinci stele oferă, de asemenea, restaurante și baruri gourmet, un centru spa și piscine multiple, magazine tip boutique și zone special amenajate pentru evenimente.

Clădirea este structurată în patru părți cu o piramidă de sticlă care le leagă, în mijloc. Designul permite chiar și iahturilor mai mari să navigheze chiar prin centrul acesteia.

Și din moment ce oaspeții cei mai exigenți sunt așteptați să se înregistreze în această stațiune când se va deschide, lângă clădirea principală se află și un heliport plutitor și o dană pentru maxim 16 iahturi.

În ceea ce privește cele 12 vile de lux , acestea sunt conectate prin pontoane, unele dintre ele fiind în prezent puse în vânzare, în timp ce altele vor fi rezervate oaspeților hotelului.

- Continuarea după publicitate -

Fiecare vilă cu două etaje are ferestre mari, panoramice, o terasă pe acoperiș, o piscină și camere de zi interioare, precum și terase în aer liber.

Aceste case plutitoare oferă două, trei sau patru dormitoare pentru oaspeți, cu cazare suplimentară în vilă pentru echipaj și personal. Sunt complet echipate cu tehnologie „smart home” și sunt proiectate pentru a fi ecologice, datorită unor echipamente precum panourile fotovoltaice.

„Suntem încântați să putem oferi oaspeților noștri din Dubai o astfel de primă experiență începând cu 2023, combinând reputația destinației ca oraș high-tech cu eleganța europeană atemporală a hotelurilor Kempinski.

Proiectul extrem de inovator al Șantierului Naval Seagate convinge nu numai prin tehnologia de vârf, ci și prin stilul și designul impecabil”, a declarat presei locale Bernold Schroeder, CEO al Kempinski Group.

- Continuarea după publicitate -

DISTRIBUIE