sâmbătă, 2 decembrie 2023
Informația fără granițe


Încă un copil român din Italia accidentat grav de o mașină. Băiatul se afla pe trecerea de pietoni

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - marți, 4 februarie 2020 Etichete: , , , , ,

Un copil român în vârstă de 11 ani a fost lovit la Roma de o mașină în timp ce traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni. Șoferul s-a oprit pentru a-i acorda primul ajutor, băiatul a fost dus în stare în stare gravă la spitalul San Giovanni din capitala italiană, informează Il Messaggero.

Accidentul a avut loc în seara zilei de luni, 3 februarie, la ora 19.55, pe via Casalbianco, aproape de intersecția cu via Colle Verde din Settecamini, la periferia Romei.  Băiatul traversa strada însoțit de mama lui și cei doi frați ai săi când un autoturism Opel Corsa la volanul căruia se afla un tânăr de 26 de ani l-a lovit în plin. Mama și ceilalți doi copii nu au fost atinși de mașină.

Băiatul a fost transportat de urgență în cod roșu la spitalul San Giovanni din Roma. Șoferul mașinii a fost însoțit și el la spital de agenții Grupului Tiburtino de la Poliția Locală pentru a se stabili dacă era sub influența substanțelor interzise sau a alcoolului.

Este al doilea copil român căzut victimă a unui accident de mașină în cursul aceleiași zile. Tot ieri, un băiat de 9 ani a fost lovit în jurul orei 14.00 de un autoturism la Ariano Irpinio, în timp ce se întorcea acasă de la școală. Din fericire s-a ales numai cu unele contuzii și un picior fracturat.

DISTRIBUIE