vineri, 8 decembrie 2023
Informația fără granițe


Întoarsă în concediu din străinătate, umilită și sechestrată de familie pentru că nu mai voia să stea cu fostul concubin

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din România Știri - luni, 9 decembrie 2019 Etichete: , , , , , , , , , , ,

S-a întâmplat pe data de 2 decembrie, când o tânără de 23 de ani care s-a întors din străinătate pentru a petrece sărbătorile alături de cei dragi a fost în schimb umilită, sechestrată și chiar tâlhărită de membrii familiei. Motivul este halucinant: familia îi impunea femeii să continue relația cu fostul concubin.

Potrivit VremeaNoua.ro, Tania P. avea o relație cu un tânăr din comuna Iana, Bogdan G. – 33 de ani, cu care are și un copil, dar de care s-a despărțit din cauza neînțelegilor și violențelor la care acesta o supunea. După despărțire, Tania a plecat în străinătate, iar bărbatul a rămas cu copilul în țară, dar el o voia înapoi cu orice preț, motiv pentru care i-a convins pe părinții și pe fratele tinerei să-l ajute să o ia înapoi chiar și cu forța.

- Continuarea după publicitate -

Întoarsă acasă în concediu, femeia a fost luată la rost de părinți și a avut o ceartă serioasă cu aceștia și cu fostul concubin, iar asta a determinat-o să-și scurteze vacanța și să se întoarcă în străinătate, așadar în data de 2 decembrie a plecat la Bârlad pentru a-și cumpăra bilet de autocar. Nu a ajuns bine în autogara din Bârlad însă, că a fost ajunsă din urmă atât de tatăl, fratele ei și fostul concubin.

Bărbații au început să facă scandal în autogară și au umilit-o pe tânăra de 23 de ani de față cu toți trecătorii, apoi au băgat-o cu forța într-o mașină și i-au luat toți banii pe care îi avea la ea, precum și telefonul mobil. După  aceea, cei trei bărbații au dus-o pe tânără la Hreasca, unde au ținut-o practic sub sechestru.

După ceva timp tânăra a reușit să scape de sub controlul familiei și a sunat la 112, iar coșmarul ei s-a terminat. Polițiștii au descins împreună cu mascații la locuința lui Bogdan G. din comuna Iana și l-au reținut, apoi l-au reținut și pe tatăl fetei, în vârstă de 51 de ani. Fratele Taniei, un tânăr de 24 de ani, a fost denunțat în schimb în stare de libertate.

- Continuarea după publicitate -

„Politiștii Biroului de Investigatii Criminale Bârlad al Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infractionalã a trei bãrbati, în vârstã de 24, 51 si 33 de ani, din comuna Coroiesti, respectiv comuna Iana, judetul Vaslui, bãnuiti de comiterea infractiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhãrie si tulburarea ordinii si linistii publice. În urma cercetãrilor efectuate, politistii au stabilit faptul cã, în ziua de 2 decembrie a.c., ora 16.00, pe fondul unor neîntelegeri mai vechi, bãrbatii sus-mentionati au tulburat ordinea si linistea publicã în zona autogãrii din municipiul Bârlad. Acolo, aceștia, prin violentã, au deposedat o rudã de-a lor, o femeie în vârstã de 23 de ani, din comuna Iana, de telefonul mobil si au lipsit-o de libertate în mod ilegal. Victima a fost transportatã cu o masinã, împotriva vointei sale, de la Bârlad pânã în localitatea Hreasca, comuna Coroiesti, judetul Vaslui. În data de 6 decembrie a.c., fatã de cei 2 bãrbati, fostul concubin respectiv tatãl victimei, s-a luat mãsura retinerii pentru o perioadã de 24 de ore, iar în cursul zilei de astãzi, acestia au fost prezentati Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, care a dispus mãsura preventivã a controlului judiciar pentru o perioadã de 60 de zile. Bãrbatul de 24 de ani este cercetat în stare de libertate.”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. pentru sursa citată.

Autogara din Bârlad, iar în foto dreapta, Bogdan G. și în foto stânga, Tania P. Sursa: vremeanoua.ro