joi, 30 mai 2024
Informația fără granițe


Întorși în țară din străinătate, doi tineri români au deschis o firmă de curățenie

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din România În evidență Informații utile Știri - marți, 23 aprilie 2024 Etichete: , , , , , ,

Robert Bădin și Mădălina Buta, doi tineri antreprenori originari din Târgu Jiu, au lansat o afacere inovativă în domeniul serviciilor de curățenie, după s-au întors din Germania.

Robert, Mădălina și firma lor. Sursă: asingorj.ro

Conceptul lor, denumit „Celestial”, a fost inspirat de experiențele lor internaționale și de dorința de a aduce un standard ridicat de curățenie în România, similar cu cel din Germania.

„Am lucrat la o companie de montat și demontat schele în Germania, dar mi-am dat seama că acel mediu nu era pentru mine. De mic mi-am dorit să fiu antreprenor. Am vândut mașina pe care o dețineam pentru a finanța această afacere,” a povestit Robert pentru As în Gorj.

El și Mădălina, care este absolventă de marketing, au văzut în curățenie nu doar o afacere, ci o pasiune. „Iubita mea are o plăcere, chiar o obsesie pentru curățenie, așa că am decis să încercăm cu acest tip de business,” a adăugat el.

Afacerea a fost lansată în august 2022 și a cunoscut o creștere rapidă. „Dorim să formăm mai multe echipe și să acoperim cât mai multe locații. Ca o locuință să fie perfectă, trebuie să fie curățată, igienizată, organizată și frumos decorată. Aceștia sunt pașii pe care noi îi urmăm, iar clienții noștri apreciază asta,” a explicat Robert.

Pentru tinerii care sunt plecați în străinătate sau care aspiră să se întoarcă acasă, Robert și Mădălina le transmit un mesaj încurajator:

„Dacă sunteți împliniți, totul decurge conform planurilor voastre. Dacă nu, gândiți-vă ce vă place cel mai mult să faceți și puneți în practică, chiar dacă va fi greu. Luptați pentru idealurile voastre pentru că totul este posibil.”

Prin inițiativa lor, Robert și Mădălina speră să schimbe percepția oamenilor despre serviciile de curățenie în România și să demonstreze că standardele ridicate pot fi atinse și pe piața locală. Această viziune, împreună cu determinarea lor de a reuși în orașul natal, face din „Celestial” un exemplu de urmat pentru tinerii antreprenori din România.