sâmbătă, 2 decembrie 2023
Informația fără granițe


Ionuț și Mirela, morți în dramaticul accident din Germania alături de alți doi români din același județ cu ei

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Din România În evidență Prima pagină Știri - luni, 14 septembrie 2020 Etichete: , , , , , , , , ,

După accidentul devastator cu patru morți și doi răniți grav de vineri, de pe autostrada A44, în apropiere de Padeborn, polițiștii germani au trecut la identificarea victimelor. Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că toate persoanele decedate erau cetățeni români. Printre decedați se numără trei femei și un bărbat, toți din județul Galați, a precizat Timișoara Știri.

Doi dintre cei patru români morți sunt Ionuț și Mirela, cu vârste de aproximativ 27 de ani fiecare, originari din comuna Tudor Vladimirescu. Erau căsătoriți de un an și au murit împreună în microbuzul strivit între două TIR-uri.

Cei doi călătoreau des între România și Germania, deoarece se ocupau cu transportul de persoane și de mărfuri. În mod obișnuit, însă, Ionuț era cel care făcea acest drum. De această dată, Mirela a vrut să îl însoțească, dorință care s-a dovedit a fi fatală, conform Observator.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12:50 între Lichtenau și intersecția Bad Wünnenberg-Haaren, în direcția Dortmund.

Ionuț era la volanul microbuzului, Mirela, soția lui, era în dreapta, când un camion cu numere de Suceava a intrat în plin, cu viteză, în microbuzul Opel Vivaro, oprit în capătul unui ambuteiaj. Anchetatorii nu au găsit nicio urmă de frânare pe asfalt. Opel-ul a fost proiectat și strivit de camionul din fața lui. Trei femei cu vârste cuprinse între 27 și 48 de ani și un tânăr de 27 de ani au murit în accident. O singură persoană din microbuz a supraviețuit, un bărbat de 40 de ani.

- Continuarea după publicitate -

El și șoferul român al camionului vinovat de accident au fost răniți în urma impactului și transportați la spital. Aproximativ 70 de pompieri și salvatori au intervenit la locul accidentului. Ceilalți doi români decedați sunt dintr-o localitate de lângă Tecuci, informează sursa citată.

DISTRIBUIE