sâmbătă, 2 decembrie 2023
Informația fără granițe


Italia: Muncitor român găsit mort în mijlocul străzii pe care locuia, avea o tăietură în zona pieptului

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - joi, 23 ianuarie 2020 Etichete: , , , , , ,

Trupul fără viață al unui bărbat a fost găsit pe o stradă din localitatea Pagani, provincia Salerno, în jurul orei 16:00 de joi, 23 ianuarie 2020. Din primele informații reiese că victima avea o rană pe corpul său, dar anchetatorii iau în considerare posibilitatea să fi suferit o moarte accidentală.

Potrivit ziarului local L’Occhio di Salerno, persoana decedată se pare că este un muncitor român de circa 50 de ani, iar trupul său a fost găsit de câțiva trecători pe via Amalfitana, unde conaționalul nostru era rezident. Bărbatul era îmbrăcat încă în hainele de muncă și avea asupra lui un rucsac de culoare roșie, precum și o pereche de mănuși de dulgher.

În primă fază, anchetatorii au tras concluzia că victima a avut parte de o moarte provocată de altă persoană datorită unei tăieturi găsite pe partea dreaptă a pieptului. Ulterior însă, după ce au stat de vorbă cu mai mulți vecini și cunoscuți ai bărbatului, această teorie a fost dată la o parte, iar acum se ia în considerare posibilitatea să fi fost o moarte accidentală.

Conform celor relatate de vecinii conaționalului nostru, acesta era văzut adesea mergând beat pe stradă, iar aceste declarații i-au făcut pe carabinieri să-și schimbe concluziile. Cu toate acestea, procuratura a dat ordin ca pe trupul victimei să fie executată autopsia pentru a descoperi cu exactitate cauza decesului și numai ulterioare investigații amănunțite vor scoate la iveală cum a avut loc tragedia.

DISTRIBUIE