sâmbătă, 2 decembrie 2023
Informația fără granițe


Italia: O femeie româncă a fost găsită aproape înghețată într-un râu după ce a rătăcit prin munți

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - duminică, 19 ianuarie 2020 Etichete: , , , , , , ,

O femeie româncă în vârstă de 60 de ani a fost dată dispărută sâmbătă, 18 ianuarie, la  Roccaforte Mondovì, în provincia Cuneo din Piemonte. Câteva ore mai târziu a fost găsită căzută într-un râu, în stare gravă de hipotermie. Femeia are probleme psihice și a fost transportată la spitalul din Mondovì, relatează Sky TG24.

Conaționala noastră se întorcea sâmbătă după-amiază de la locul de muncă, dar în loc să meargă spre casă s-a îndepărtat și a rătăcit prin munți, până a căzut într-un râu. Acțiunea de căutarea a sa a fost limitată între Roccaforte Mondovì și valea Ellero, apoi i s-au luat urmele care duceau către Rastello și Prea di Roccaforte, unde a fost găsită căzută în râul Ellero.

Femeia a fost salvată de doi militari care făceau parte din echipa care era angajată în căutări. Într-o stare gravă de hipotermie, a fost însoțită de personalul medical de la 118 la spitalul Mondovì. Starea ei nu ar fi una care să-i pună viața în pericol, au declarat medicii de la unitatea sanitară respectivă.

Imagine din Roccaforte Mondovi’. Foto: Piccola Grande Italia TV

DISTRIBUIE