sâmbătă, 13 iulie 2024
Informația fără granițe


Italia: Un șofer român venit în vizită la rude a distrus cinci mașini din cauza vitezei cu care circula

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - duminică, 19 iunie 2022 Etichete: , , , ,

Un cetățean român în vârstă de 44 de ani, rezident în Germania, care a ajuns în Guidonia Montecelio (Lazio) la bordul BMW-ului său pentru a vizita niște rude, a distrus cinci autoturisme în dimineața de duminică, 19 iunie, după ce s-a izbit de autoturismele parcate pe marginea străzii.

S-a întâmplat în jurul orei 8:10, pe via Colleferro, o stradă din centrul localității Guidonia, care leagă viale dell’ Unione de viale Roma, în fața Hotelului Fabio, unitatea de cazare care găzduiește un centru de primire pentru imigranți.

Conform imaginilor surprinse de camerele de luat vederi. protagonistul accidentului rutier, un român care a venit în vizită la niște rude, pare că a apăsat piciorul pe accelerație de parcă s-ar fi aflat pe un circuit de Formula 1. Mai întâi a lovit o mașină parcată, apoi s-a izbit cu BMW-ul în alte patru autoturisme. La final, mașina românului s-a răsturnat, din fericire fără consecințe grave nici pentru el, și nici pentru alte persoane.

Italia: Un șofer român venit în vizită la rude a distrus cinci mașini din cauza vitezei cu care circula. Sursa foto: Tiburno.TV

Poliția Locală din Guidonia Montecelio a intervenit la fața locului pentru efectuarea cercetărilor și a intervenit la timp pentru a-l salva pe bărbat de furia locuitorilor, supărați că circula cu viteză mare pe o stradă cu sens unic din centrul orașului, unde limita de viteză este 30 de km/oră.

Italia: Un șofer român venit în vizită la rude a distrus cinci mașini din cauza vitezei cu care circula. Sursa foto: Tiburno.TV

BMW-ul cetățeanului român a lovit în ordine o Alfa Mitho, un Fiat Panda, un Opel Karl, un Renault Modus și un Ford Fiesta: toate mașini parcate ai căror proprietari s-au repezit imediat în stradă împreună cu alți locuitori.

Șoferul a declarat că a adormit la volan, dar conform martorilor acesta mirosea a alcool.