miercuri, 21 februarie 2024
Informația fără granițe


Menajera care câștigă 60 de euro la oră făcând curățenie dezbrăcată. „Nu aș face asta dacă nu ar fi stimulentul financiar”

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - luni, 12 februarie 2024 Etichete: , , , , , , , ,

Lottie Rae, o femeie în vârstă de 32 de ani din Marea Britanie, a dezvăluit aspectele neobișnuite ale muncii sale ca și menajeră nudistă, o profesie pe care a ales-o în 2017 pentru a câștiga ceva bani în plus.

Menajera din Marea Britanie care face curățenie dezbrăcată. Foto: Lottie Rae / SWNS.

Cu o tarifă de 50 de lire sterline pe oră (aproape 60 de euro), Lottie estimează că a câștigat câteva mii de lire sterline de-a lungul anilor, având o gamă variată de clienți, de la nudiști la cei care caută companie sau speră la „ceva mai mult”.

Descriindu-se ca fiind o persoană cu spirit liber, Lottie afirmă că acest rol i-a crescut încrederea în propriul corp și consideră experiența ca fiind benefică.

„Există destul de mulți oameni ciudați – o mână de bărbați pentru care fac curățenie rezervă serviciile sperând că vor obține altceva. Le spun clar că sunt acolo doar pentru a face curățenie, dar ei spun că alte menajere au fost stripteuze sau au oferit masaje. Banii cu siguranță au ajutat. Nu aș face asta dacă nu ar fi stimulentul financiar”, a spus Lottie, citată de Daily mail.

Înainte de a începe această activitate neobișnuită, Lottie a încercat diverse metode de a câștiga bani în plus, inclusiv vânzarea de haine second-hand.

A obținut primul său job ca și menajeră nudistă în octombrie 2017, dorind să câștige mai mulți bani, să întâlnească oameni noi și să încerce lucruri noi. Experiențele sale sunt acum împărtășite pe contul său de Instagram, @musings-from-a-naked-cleaner.

Menajera din Marea Britanie care face curățenie dezbrăcată. Foto: Lottie Rae / SWNS.

Deși majoritatea clienților săi sunt prietenoși și respectă limitele, Lottie recunoaște că unii pot deveni prea insistenți.

„Întotdeauna caut modalități de a face bani în plus și îmi place destul de mult să fiu nudă, așa că am zis «bine, o să încerc»”, își amintește ea.

Printre clienții săi se numără bărbați mai în vârstă care caută companie, tineri cu venituri disponibile, dornici să încerce ceva diferit, și chiar nudiști, pentru care prezența unei curățătoare nud este perfectă.

Lottie povestește despre diversele experiențe, inclusiv despre clienți care au dorit să se uite la filme pentru adulți în timpul curățeniei sau despre aceia care, deși aveau case extrem de curate, căutau altceva decât servicii de curățenie.

„Unul dintre clienții mei, pentru care am făcut curățenie de trei ori, avea casa cea mai murdară pe care am văzut-o vreodată, dar când am ajuns acolo, de fapt, nu voia să fac curățenie. Nu era ciudat sau pervers, pur și simplu voia companie”, a povestit femeia de 32 de ani.

Prietenii și familia ei știu cum practică ea profesia de menajeră, deși se întreabă de ce a ales acest drum. În ciuda percepțiilor, Lottie susține că, în general, clienții ei sunt oameni plăcuți.

În plus, relațiile ei amoroase nu au avut de suferit din cauza carierei sale neconvenționale, partenerii ei fiind complet înțelegători cu privire la alegerea sa profesională.

„De-a lungul a șase ani, am avut câteva relații și toți au fost complet ok cu asta, ceea ce este reconfortant, știind că mulți dintre partenerii prietenilor mei nu ar fi de acord”, a conchis femeia britanică.