luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Mercedes căutat în Germania pentru confiscare, depistat de polițiștii de frontieră la intrare în România. La volan se afla un cetățean german

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din România Știri - vineri, 7 august 2020 Etichete: , , , , , ,

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Turnu au descoperit un autoturism marca Mercedes, în valoare de 20.000 euro, căutat de autorităţile din Germania, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră Română (PFR) trimis redacției noastre.

Autoturismul depistat de polițiștii de frontieră

- Continuarea după publicitate -

„În data de 06.08.2020, în jurul orei 11.30, la Punctul de Trecere al Frontierei Turnu s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare in ţară, un cetăţean german, în vârstă de 46 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes Benz, an de fabricație 2016, înmatriculat în Germania. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că autoturismul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania în data de 23.07.2020”, precizează PFR.

Bărbatul german a declarat că autoturismul este proprietatea fratelui său şi că acesta l-a rugat să-l conducă până în Turcia, menţionând că nu avea cunoştinţă despre faptul că maşina era căutată de autorităţi.

„Mijlocul de transport, în valoare de 20.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, se mai arată în comunicat.

- Continuarea după publicitate -