miercuri, 22 martie 2023
Informația fără granițe


Mesajul emoționant al unei românce din străinătate care își caută familia de origine: „Mereu am trăit cu un gol în suflet”

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - miercuri, 12 mai 2021 Etichete: , ,

O tânără în vârstă de 35 de ani, născută în România și care acum locuiește în Anglia, dată spre adopție când era foarte mică, își caută familia de origine și face un apel pe pagina Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României la toți cei care ar putea să o ajute cu informații referitoare la mama sa biologică. „Deşi am avut alături o familie minunată, mereu am trăit cu un gol în suflet, până când într-o zi am aflat de existența acestei pagini şi am rămas atât de uimită să văd cum îndulceşte amarul din sufletele oamenilor, de parcă ar fi ‘balsamul sufletelor goale’”, a scris femeia în anunțul său.

Ghiculescu Oana Constanța s-a născut pe data de 24 ianuarie 1986, la Azuga, în județul Prahova. Știe că are o soră mai mare și că mama se numește Ghiculescu Niculina. În rest, își pune speranța în toți cei care o pot ajuta cu informații utile pentru a-și găsi originile.

Redăm mai jos emoționantul anunț făcut de Oana Ghiculescu pe pagina mai sus amintită:

„Salutări din Anglia!
Astăzi m-am trezit cu un dor, nu ştiu să explic ce fel de dor. Parcă ar fi dorul acela care pune stăpânire pe sufletul meu, amprenta pe care cineva a lăsat-o cândva! Deşi am avut alături o familie minunată, mereu am trăit cu un gol în suflet, până când într-o zi am aflat de existența acestei pagini şi am rămas atât de uimită să văd cum îndulceşte amarul din sufletele oamenilor, de parcă ar fi ‘balsamul sufletelor goale’! Aşa cā am decis să vin şi eu către dumneavoastră cu povestioara mea. Numele meu la naştere a fost GHICULESCU OANA CONSTANȚA, sunt născută la data de 24 ianuarie 1986 în localitatea AZUGA, județul PRAHOVA. Sunt în căutarea familiei mele. De asemenea, îmi doresc mult să ştiu dacă mai am alți frați sau surori. Ştiu că mama mea se numeşte NICULINA GHICULESCU şi că aş mai avea o soră mai mare cu doi ani ca mine. Dintotdeauna mi-am dorit să îmi cunosc rădăcinile, sper că aici cu ajutorul vostru oameni minunați voi reuşi, aşa că vă rog din suflet distribuiți cu toții anunțul meu. Numai aşa voi reuşi să şterg amprenta din sufletul meu!
Vă mulțumesc tuturor şi vă doresc numai bine!”