marți, 26 septembrie 2023
Informația fără granițe


Microbuz care venea din străinătate, accident la intrare în România. Mai mulți pasageri au fost răniți

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din România În evidență Prima pagină Știri - luni, 5 iunie 2023 Etichete: , , , , , , ,

Un accident cu consecințe grave a avut loc vineri dimineață pe DN6, în județul Timiș. Un microbuz ce transporta pasageri din Germania a avut parte de un incident rutier major, în urma căruia mai multe persoane au fost rănite, printre care și un copil.

Microbuzul, în care se aflau nouă adulți și un copil, tocmai intrase în țară.

Șoferul de 21 de ani, dornic să ajungă cât mai repede în Moldova, a călcat prea tare pe pedala de accelerație, rezultând pierderea controlului vehiculului. În urma acestei neglijențe, microbuzul a lovit un cap de pod și s-a răsturnat în afara drumului.

Microbuz care venea din străinătate, accident la intrare în România. Foto: ISU Timiș

Impactul a fost de o violență extremă, cauzând rănirea mai multor pasageri. Printre cei afectați de acest accident se numără un băiețel de numai 3 ani și o femeie de 65 de ani, care au fost transportați de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Starea lor de sănătate este monitorizată cu atenție de către echipa medicală.

Microbuz care venea din străinătate, accident la intrare în România. Foto: ISU Timiș

În urma acestui tragic eveniment, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Evident, responsabilitatea principală o poartă șoferul, al cărui comportament iresponsabil a dus la acest accident.

- Continuarea după publicitate -

Microbuz care venea din străinătate, accident la intrare în România. Foto: ISU Timiș

Acest incident tragic ne reamintește încă o dată de importanța respectării regulilor de circulație, în special în cazul vehiculelor care transportă pasageri. Siguranța și binele oamenilor trebuie să fie întotdeauna prioritatea numărul unu a oricărui șofer, indiferent de destinație sau de graba de a ajunge acasă.

DISTRIBUIE