vineri, 8 decembrie 2023
Informația fără granițe


Microbuz cu români care se întorceau acasă din străinătate implicat într-un grav accident. O persoană a murit și alte 6 sunt rănite

Scris de: Daniela Stoica , înv Din România Știri - vineri, 6 decembrie 2019 Etichete: , , , , , , , ,

Grav accident de circulație vineri dimineață, în jurul orei 07:30, pe A1, între Arad și Timișoara, în care au fost implicate un camion, un autoturism și un microbuz cu numere de Germania. O persoană a decedat și mai multe sunt grav rănite. În microbuz se aflau pasageri români care se întorceau din Germania pentru a petrece acasă sărbătorile de iarnă.

Din primele informații reiese că în camion se afla o persoană, în autoturism erau două persoane, iar în microbuz se aflau șapte persoane. Un bărbat din autoturism a murit pe loc, iar șase oameni din microbuz au rămas încarcerați, scrie Libertatea.

- Continuarea după publicitate -

Reprezentanților ISU Timiș au transmis că la fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială grea de descarcerare, două autospeciale de stingere, trei echipaje SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple, 17 pompieri și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Timiș.

Potrivit primelor reconstituiri autoturismului i s-a rupt o roată, mașina scăpată de sub control a rupt parapetele de protecție și a zburat în fața tirului, apoi a ajuns pe banda de rezervă. Microbuzul n-a mai putut evita impactul și a lovit la rându-i autoturismul, apoi s-a „înfipt” în partea din spate a tirului.

Pasagerii din microbuzul cu numere de Germania veneau de la muncă din străinătate. Aduseseră cu ei cadouri pentru familii. Televizoare, biciclete și pungi cu dulciuri și cosmetice s-au împrăștiat pe șosea.

- Continuarea după publicitate -

O persoană a murit și șase au rămas încarcerate în urma unui accident petrecut pe Autostrada Timișoara – Arad. Foto: Ziua de Vest