duminică, 1 octombrie 2023
Informația fără granițe


Microbuz ISU care transporta 14 români întorși din Franța spre carantină, răsturnat în urma unui accident

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din România Știri - joi, 26 martie 2020 Etichete: , , , , , ,

Un microbuz care aparține Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) din Maramureș și care transporta 14 persoane s-a răsturnat, miercuri, 25 martie 2020, pe o stradă din Cluj-Napoca, în urma unui accident rutier în care a fost implicat și un alt autoturism. Pasagerii din microbuz, care au revenit în țară din Franța cu un avion aterizat pe aeroportul din Cluj, erau transportați spre diferite locuri de carantină din Maramureș, transmite MEDIAFAX.

Foto: ISU Maramureș

Din primele informații relatate de polițiștii din Cluj reiese că microbuzul pompierilor a intrat în coliziune cu un alt autoturism, din motive necunoscute încă, iar cercetările continuă pentru a stabili eventuale responsabilități pentru producerea accidentului. La locul accidentului au intervenit două autospeciale și un echipaj SMURD, dar numai doi dintre pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale. Ceilalți 12 pasageri au fost preluați de un alt microbuz care i-a dus spre locurile de carantină din județul Maramureș.

„Un microbuz care aparține de ISU Maramureș s-a răsturnat pe o stradă din Cluj-Napoca. Acesta era în misiune pentru a prelua cetățeni români reîntorși din Franța. Microbuzul transporta 14 persoane, dintre care două au solicitat consult medical, prezentând escortații. Celelalte s-au reîntors la Sala Sporturilor pentru a fi preluate de alt mijloc de transport şi a fi transportate către locațiile de carantină din județul Maramureș”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

DISTRIBUIE