joi, 20 iunie 2024
Informația fără granițe


Mihai, dat dispărut de familie după ce a plecat la muncă în străinătate. Nu se mai știe nimic de el de un an și jumătate

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Din România Știri - sâmbătă, 8 iunie 2024 Etichete: , , , ,

Cristea Mihai, un bărbat în vârstă de 55 de ani din comuna Cristinești, județul Botoșani, a fost dat dispărut de către rudele sale după ce nu au reușit să mai intre în contact cu el de mai bine de un an și jumătate.

Cristea Mihai, 55 de ani, dispărut fără urmă în Germania. Sursă foto: IPJ Botoșani.

Conaționalul nostru a plecat la muncă în Germania în anul 2021 și a menținut legătura cu familia sa până în octombrie 2022, când comunicarea a încetat brusc.

„Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui bărbat de 55 de ani din comuna Cristinești, care în anul 2021 a părăsit domiciliul pentru a pleca în Germania, păstrând în mod constant legătura cu familia. Însă, din luna octombrie 2022, bărbatul nu a mai putut fi contactat”, a transmis vineri, 7 iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean din Botoșani.

Cristea Mihai are 1,90 m înălțime, aproximativ 110 kg, ochi căprui și păr șaten. Autoritățile fac apel la cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Familia bărbatului este extrem de îngrijorată și speră ca acesta să fie găsit în siguranță. Autoritățile continuă să desfășoare investigații pentru a stabili circumstanțele dispariției și pentru a-l localiza pe bărbatul român.