sâmbătă, 30 septembrie 2023
Informația fără granițe


Ministrul de Interne: Fac un apel către frații din diaspora, nu e bine să reveniți, acum, acasă

Scris de: Daniela Stoica , înv Din România Știri - miercuri, 18 martie 2020 Etichete: , , , , , ,

În finalul conferinței de presă susținute în seara zilei de marți, 17 martie, împreună cu secretarii de stat Bogdan Despescu şi Raed Arafat, ministrul de Interne Marcel Vela s-a adresat românilor din diaspora pe care i-a rugat să nu se întoarcă în țară în această perioadă pentru că își pun în pericol familia.

„Dragi prieteni, fac un apel către frații din diaspora. Nu este bine pentru compatrioții din țară să reveniți, acum, acasă. Veți intra direct în carantină sau izolare, iar cei care fac declarații false vor avea dosar penal. Trebuie să avem cu toții grijă de părinții, copiii și bunicii noștri. În încheiere, noi toți, eu, Raed Arafat și Bogdan Despescu, împreună cu toți cei implicați, vă spunem să respectați sfatul medicilor. Noi suntem aici pentru dumneavoastră și doar împreună vom reuși”, a declarat Marcel Vela.

În aceeași conferință de presă,  ministrul de Interne a anunțat suspendarea zborurilor companiilor aeriene din și către Spania pe o perioadă de 14 zile începând din data de 18 martie. Pentru Italia, măsura de suspendare a zborurilor din și către această țară, este prelungită pentru 14 zile începând cu 23 martie.

DISTRIBUIE