joi, 9 februarie 2023
Informația fără granițe


Ministrul sănătății Vlad Voiculescu a fost demis din funcție

Scris de: Daniela Stoica , înv Din România Știri - miercuri, 14 aprilie 2021 Etichete: , , , ,

Premierul Florin Cîțu i-a înaintat miercuri, 14 aprilie, președintelui Klaus Iohannis documentele de revocare a lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății.

Interimar va fi vicepremierul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. A fost demisă din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății și Andreea Moldovan. Decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi.

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a anunțat premierul Florin Cîțu printr-o postare pe pagina de Facebook a Guvernului.