luni, 25 septembrie 2023
Informația fără granițe


Minoră româncă plecată în Italia cu prietenul din 2018, dată dispărută de părinții rămași în România

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - miercuri, 16 septembrie 2020 Etichete: , , , , ,

O adolescentă româncă în vârstă de 17 ani, care este plecată în Italia din 2018 împreună cu prietenul ei și familia acestuia, a fost dată dispărută de părinții ei, rămași în România, după ce a încetat să mai dea vreun semn de viață. Minora se pare că a întrerupt legătura cu părinții în urma discuții în contradictoriu avute recent.

Geanina-Maria Lican, 17 ani, dispărută în Italia. Foto: editie.ro

Potrivit publicației Ediție Specială, fata se numește Geanina-Maria Lican și, în urmă cu doi ani, părinții ei și-au dat acordul ca aceasta să părăsească țara împreună cu prietenul ei și familia lui, iar adolescenta a ținut constant legătura cu familia ei încă de la plecare. Recent, însă, după unele discuții în contradictoriu avute cu părinții, Geanina a încetat să le mai răspundă acestora la telefon.

Părinții fetei nu mai știu acum nimic de ea, motiv pentru care au decis să anunțe poliția despre dispariția ei. Prin urmare, oricine o vede sau are informații despre minora româncă, este rugat să sune la 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție.

Tânăra de 17 ani are păr roșcat, ochi căprui, 1,80 metri înălțime și 60 de kg, mai precizează sursa citată.

DISTRIBUIE