marți, 21 martie 2023
Informația fără granițe


Moartea absurdă a unui român din străinătate, ieșit la o plimbare cu bicicleta

Scris de: Mircea Iordache , înv Articole corelate Din diaspora Știri - duminică, 19 martie 2023 Etichete: , , , ,

Viața unui bărbat de naționalitate română, în vârstă de 48 de ani, s-a sfârșit sâmbătă, 18 martie, într-un mod pe cât de stupid, pe atât de teribil, după ce a căzut de pe bicicleta montană cu care se deplasa în localitatea Reith im Alpbachtal din Austria.

După cum relatează msn.com, în jurul orei 15:30 doi români pasionați de ciclism pedalau unul după celălalt către nordul localității Reith im Alpbachtal. Prima bicicletă era condusă de un bărbat de 55 de ani, urmat îndeaproape de amicul său de 48 de ani. Niciunul dintre ei nu purta cască de protecție, potrivit polițiștilor tirolezi.

În cartierul Hygna, în dreptul casei cu numărul 22a, jacheta conaționalului nostru de 48 de ani, care atârna peste ghidon, a fost prinsă între furca bicicletei și roata din față.

În consecință, roata bicicletei s-a blocat brusc, iar ghinionistul biciclist a căzut violent. În urma căderii, acesta s-a lovit puternic la cap și a rămas inconștient la pământ.

Locul unde a avut loc accidentul. Sursa foto: msn

Resuscitarea ulterioară a salvatorilor alertați și sosiți de urgență la fața locului a fost zadarnică. Bărbatul a decedat la locul accidentului din cauza rănilor grave suferite la cap.