fbpx
vineri, 7 octombrie 2022
Informația fără granițe


Muncitor român din Spania găsit mort pe o bancă. Era în drum spre o clinică medicală, se simțea rău

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - duminică, 20 decembrie 2020 Etichete: , , ,

Un cetățean român a fost găsit fără suflare pe o bancă din localitatea spaniolă Cazorla, în provincia Jaén din comunitatea autonomă Andalucia, în cursul după-amiezii de vineri, 18 decembrie 2020. Conaționalul nostru se îndrepta spre o clinică medicală, după ce a acuzat o stare de rău în cursul acelei zile, informează publicația spaniolă Público.

Tragica descoperire a fost făcută în jurul orei 16:30 de un trecător care, în ciuda faptului că l-a văzut pe bărbatul român având o poziție normală pe bancă, și avea chiar și o țigară în mână, ceva i-a atras atenția în mod îngrijorător. Când s-a apropiat de el mai bine, a observat că nu mișca și nu reacționa în niciun fel, motiv pentru care a sunat imediat la 112.

Personalul medical de pe ambulanță sosit la fața locului, însă, nu a putut face altceva decât să constate decesul bărbatului. În scurt timp au apărut la locul tragediei și polițiștii care au informat parchetul despre cele întâmplate și au deschis o anchetă pentru a stabili cu precizie cauza decesului.

Polițiștii au identificat apoi victima ca fiind un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 43 de ani, care se afla în Spania pentru a lucra ca muncitor sezonier la cules măsline. Din cele relatate de anchetatori reiese că lucrătorul român a acuzat o stare de rău încă din dimineața acelei zile și i-a spus angajatorului său că vrea să meargă la medic, lucru pe care l-a și făcut.

Din nefericire, nu a reușit să mai ajungă până la clinica medicală din localitate fiindcă a suferit, probabil, un infarct în timp ce se îndrepta acolo. Conaționalul nostru s-a înțeles cu fratele său să vină să-l ia de la clinică, dar când acesta a ajuns acolo, medicii au fost nevoiți să-i dea dramatica veste, că fratele lui a murit pe drum spre ei, mai precizează sursa citată.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi