miercuri, 4 octombrie 2023
Informația fără granițe


A născut o fetiță într-o benzinărie când se întorcea din străinătate și a abandonat-o la gunoi. Condamnată la 4 ani de închisoare

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - marți, 6 iulie 2021 Etichete: , , , ,

Îngrozitoarea faptă s-a petrecut la data de 6 august 2020 într-o benzinărie din Satu-Mare unde o tânără de 30 de ani din Botoșani, care se întorcea din Germania cu un autocar, a adus pe lume o fetiță, dar în loc să o ia acasă și să o îngrijească, a abandonat-o într-un tomberon de gunoi și a încercat să-și continue drumul spre casă.

Magistrații de la Tribunalul din Satu Mare au decis recent să o pedepsească pe femeie pentru această faptă la 4 ani de închisoare, precum și la plata de daune morale în valoare de peste 10 000 de euro, relatează Știrile Pro TV.

Fetița s-a născut sănătoasă și avea o greutate de aproape trei kilograme, dar a fost la un pas de moarte după ce propria mamă a decis să o abandoneze într-un tomberon de gunoi din incinta benzinăriei.

Tânăra de 30 de ani, cu inițialele A.A. și care mai avea alți patru copii acasă, se întorcea cu autocarul din Germania și se îndrepta spre Botoșani, iar după ce a născut în benzinărie, s-a urcat din nou în mijlocul de transport pentru a-și continua drumul spre casă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

La scurt timp după aceea, femeia a început să se simtă rău, iar șoferul a sunat la 112 pentru a cere ajutor medical. Paramedicii sosiți la fața locului au descoperit imediat că femeia tocmai adusese pe lume un copil și au alertat Poliția.

Între timp, un angajat al benzinăriei din Satu Mare găsise fetița nou-născută și a solicitat și el intervenția paramedicilor și a polițiștilor, iar micuța a scăpat cu viață.

- Continuarea după publicitate -

După externare, fetița a fost dată în grija rudelor din Botoșani, dar mama ei a for pusă sub arest și a ajuns să fie judecată pentru acest gest oribil.

Judecătorii din Satu Mare au decis că tânăra botoșăneană de 30 de ani merită să petreacă 4 ani la închisoare, drept pedeapsă, precum și să plătească daune morale în valoare de 50 000 de lei.,

Cu toate acestea, decizia nu este definitivă, iar femeia va încerca acum să obțină o pedeapsă mai mică. Tânăra a refuzat să-și recunoască fapta în fața instanței.

DISTRIBUIE