joi, 30 mai 2024
Informația fără granițe


Noi zboruri din România către Spania, Germania, Italia, Grecia și Turcia

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Informații utile Prima pagină - miercuri, 8 mai 2024 Etichete: , , , , , ,

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav se pregătește să devină un nou nod aerian important în România, odată cu anunțul că va găzdui zboruri ale companiei aeriene Fly Lili începând cu finalul lunii iunie 2024.

Această dezvoltare vine în contextul în care Fly Lili a lansat recent biletele pentru nouă destinații europene, deschizând astfel noi coridoare de călătorie între România și țări precum Italia, Germania, Grecia, Spania și Turcia.

Interesul publicului pentru noile rute a fost imediat vizibil, dovezile fiind cele peste 100 de bilete vândute în numai 24 de ore de la lansare. În special, ruta Brașov-Munchen a atras cel mai mare număr de cumpărători, confirmând anticipațiile companiei privind popularitatea acestei destinații.

Fly Lili oferă o frecvență de trei zboruri pe săptămână pentru fiecare din destinațiile anunțate, cu prețuri începând de la 99,99 euro.

Detaliat, zborurile către destinații populare precum Munchen și Stuttgart sunt programate să înceapă pe 28 iunie, iar cele către Salonic și Nurnberg vor avea loc începând cu 30 iunie.

Pasagerii dornici de a vizita Italia vor putea zbura către Bologna, Milano sau Roma începând cu 21 iulie, iar cei care preferă Barcelona vor trebui să aștepte până pe 20 iulie.

Un interes particular se remarcă pentru ruta către Istanbul, unde biletele vor fi disponibile la vânzare din 20 mai, cu prețuri atractive începând de la 79 euro.

Această extindere a rețelei de zboruri vine într-un moment oportun, oferind călătorilor din Brașov și din regiunea înconjurătoare oportunitatea de a explora Europa mai ușor și mai confortabil. Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav se așteaptă ca aceste noi conexiuni să sporească traficul de pasageri și să contribuie la dezvoltarea economică a regiunii.