miercuri, 29 mai 2024
Informația fără granițe


Noi zboruri Spania – România, operate de Wizz Air, începând cu luna iunie

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate În evidență Informații utile Prima pagină - duminică, 28 aprilie 2024 Etichete: , , , , ,

Aeroportul Castellón din Spania își va întări legăturile cu România prin adăugarea unui al patrulea zbor săptămânal către București, începând cu luna iunie, conform unui anunț făcut de guvernul regional valencian.

Justo Vellón, directorul general al Aerocas, compania care gestionează aeroportul, și-a exprimat satisfacția față de îmbunătățirea serviciilor pe ruta București, pe care a descris-o ca fiind strategică pentru aeroport, având în vedere că anul trecut a atras peste 50.000 de pasageri, informează Catellon Plaza.

În prezent, Wizz Air, compania care operează zborurile, oferă trei conexiuni săptămânale cu capitala României, acestea având loc marți, joi și sâmbătă. De la începutul verii, se va adăuga o nouă frecvență în zilele de duminică.

Vellón a subliniat angajamentul de a continua să îmbunătățească conectivitatea aeriană a Castellón, prin adăugarea de noi rute, dar și consolidarea și extinderea celor existente.

De asemenea, a remarcat progresele înregistrate de cele două dintre cele mai vechi rute ale aeroportului, Londra și București, ambele beneficiind în această vară de patru frecvențe săptămânale, dublu față de capacitatea oferită în sezonul de iarnă.