duminică, 21 iulie 2024
Informația fără granițe


O pasageră a suferit un avort spontan într-un avion Spania – România, aterizare de urgență în Italia

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - joi, 17 octombrie 2019 Etichete: , , , , , , , ,

O aeronavă Boeing 737-82R a companiei românești Tarom care zbura miercuri, 16 octombrie 2019, din Spania spre România a fost nevoită să aterizeze de urgență în Italia după ce o femeie a suferit un avort spontan în toaleta avionului.

Avionul a decolat la ora 11:27 de miercuri de pe aeroportul Madrid Barajas și urma să aterizeze pe aeroportul Otopeni din București după circa trei ore. Când se afla deasupra Italiei însă, piloții au fost constrânși să întrerupă zborul cu numărul R0416 și să aterizeze de urgență pe aeroportul Fiumicino din Roma.

Decizia piloților a venit după ce o pasageră gravidă a suferit un avort spontan în toaleta aeronavei, iar după aterizare aceasta a fost preluată de o ambulanță și dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Deoarece piloții depășiseră timpul de zbor permis de lege, aeronava nu și-a mai putut relua cursa, iar unii dintre pasageri au fost redirecționați către alte curse spre Bucureși, în timp ce alții au fost cazați în unele hoteluri din Roma și urmează să ajungă în țară abia astăzi.