vineri, 8 decembrie 2023
Informația fără granițe


O româncă a dispărut fără urmă în Anglia. Polițiștii britanici cer ajutorul populației pentru a găsi-o

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - joi, 3 septembrie 2020 Etichete: , , , ,

O femeie româncă a dispărut fără urmă dintr-un oraș din Anglia în cursul zilei de miercuri, 2 septembrie 2020, iar autoritățile o caută cu disperare de atunci, scrie publicația locală Halifax Courier. Polițiștii britanici au lansat astăzi un apel public pentru a cere ajutorul populație în găsirea conaționalei noastre.

Elena Stoica, 64 de ani, dispărută în Anglia. Foto: Halifax Courier

- Continuarea după publicitate -

Elena Stoica, în vâstă de 64 de ani, a fost văzută ultima dată în jurul orei 14:15 de ieri la magazinul Sainsbury’s, situat pe Wade Street în localitatea britanică Halifax (West Yorkshire), precizează sursa citată. În acel moment, românca dispărută era îmbrăcată cu o geacă verde, pantaloni albaștri cu flori albe pe ei și încălțăminte de culoare neagră, spun martorii.

De asemnenea, informează autoritățile britanice, Elena are circa 1,57 metri înălțime, constituție corporală slabă, păr scurt de culoare neagră și nu vorbește limba engleză.

«Polițiștii sunt tot mai îngrijorați pentru Elena și oricine crede că a văzut-o este rugat să suna la 101, menționând „log 1361 of 2/9”», mai scrie ziarul britanic.

- Continuarea după publicitate -