vineri, 9 decembrie 2022
Informația fără granițe


O tânără româncă din Marea Britanie a fost desemnată „Cadetul Anului 2020”

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - miercuri, 25 noiembrie 2020 Etichete: , , , , , , ,

Deși are numai 18 ani și trăiește de circa 5 ani într-o țară străină, Andreea Vlădeanu este adjunctul șefului cadeților și conduce o echipă de 40 de alți cadeți. Românca noastră a fost numită „Cadetul Anului 2020” în capitala Marii Britanii, conform unui anunț publicat pe pagina Facebook a Poliției Metropolitane din Londra.

Andreea Vlădeanu, 18 ani, emigrată în Londra din 2015. Foto: Facebook

„Când Andreea a ajuns în din România în Marea Britanie, în 2015, nu vorbea engleza. S-a alăturat cadeților și s-a oferit imediat voluntar la fiecare eveniment pentru a-și îmbunătăți limba engleză și a înțelege cultura Londrei”, scriu polițiștii britanici.

Potrivit sursei citate, Andreea are acum funcția de adjunctul șefului cadeților și conduce o echipă de 40 de cadeți în lupta împotriva tinerilor infractori din Londra.

„Andreea a adus o contribuție remarcabilă pentru echipa sa de cadeti din Newham (cartier de la periferia Londrei), arătându-și devotamentul față de combaterea violenței în rândul tinerilor”, mai scriu reprezentanții Poliției Metropolitane din capitala britanică.

Conform datelor publicate pe Facebook chiar de conaționala noastră, Andreea este originară din Rădăuți, județul Suceava și, în prezent, studiază la Royal Holloway, University of London.

Trimite acest articol și prietenilor tăi