fbpx
luni, 27 iunie 2022
Informația fără granițe


Orchestra Poliției Naționale din Spania a intonat imnul național al României cu ocazia Zilei Naționale a țării noastre

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Evenimente În evidență Știri - marți, 1 decembrie 2020 Etichete: , , , , , , , ,

Sărbătorirea Zilei Naționale a României are loc anul acesta într-un context deosebit marcat de pandemia de coronavirus, motiv pentru care pregătirile aniversare în mediile instituțional, diplomatic, cultural și asociativ românesc au fost înlocuite cu o serie de momente în mediul online.

Ambasada României în Spania a publicat pe pagina Facebook o serie de mesaje ale autorităților din Spania transmise cu ocazia Zilei Naționale a României. Președintele Senatului spaniol, doamna Pilar Llop, ministrul culturii spaniol, domnul José Manuel Rodríguez Uribes, primarul din Alcalá de Henares, domnul Javier Rodríguez Palacios, primarul din Torrejón de Ardoz, domnul Ignacio Vázquez Casavilla, precum și ambasadorul României în Regatul Spaniei, doamna Gabriela Dancău, au salutat comunitatea de români din Spania și au transmis urări de la mulți ani țării noastre.

Orchestra Poliției Naționale spaniole a răspuns cu amabilitate inițiativei Ambasadei României în Regatul Spaniei de celebrare a Zilei Naționale a țării noastre și a interpretat Imnul Național al României.

- Continuarea articolului după publicitate -

Vă invităm să-i urmăriți pe polițiștii spanioli mai jos, interpretând Imnul Național al României:

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi