joi, 13 iunie 2024
Informația fără granițe


(P) Anul începe în forță, cu oferte speciale pentru biletele de autocar Atlassib&Atlantic Travels International


Atlassib e una dintre cele mai stabile și mai cunoscute companii românești de transport, oferind, în cei 27 de ani de activitate, servicii impecabile de transport persoane și coletărie. Cu ajutorul Atlassib&Atlantic Travels International, se poate călători din România către numeroase destinații din Italia, iar călătorii beneficiază de asistență non-stop și bilete care pot fi achiziționate atât online, cât și direct din agențiile proprii.

În semn de apreciere pentru călătorii săi, și pentru a marca  așa cum se cuvine debutul unui nou an de activitate, Atlassib&Atlantic Travels International a lansat oferte speciale pe ruta România-Italia sau retur, la cele mai mici prețuri de pe piață! 

Ofertele sunt structurate în funcție de orașele de destinație din Italia. Astfel, dacă doriți să călătoriți din România către/dinspre Castrovillari, Cosenza, Gioia Tauro, Lagonegro, Lamezia Terme, Lauria, Palmi, Reggio Calabria, Rosarno, Sala Consilina, sau Vibo Valentia, beneficiați de prețuri speciale de doar 89 euro dus, și 179 euro dus-întors

Pentru doar 74 euro dus și 149 euro dus-întors, puteți călători în siguranță din România către Ancona, Aosta, Bergamo, Bologna, Bolzano, Brescia, Cesena, Civitanova Marche, Cremona, Faenza, Ferrara, Forli, Genova, Imola, Ivrea, La Spezia, Milano, Modena, Novara, Padova, Parma, Pescara, Piacenza, Portogruaro, Ravenna, Reggio Emilia, Rimini, Rovereto, Rovigo, San Benedetto, Sevazzano Dentro, Torino, Trento, Trieste, Vercelli, Verona, sau Vicenza.  

În cazul unei curse din România către/dinspre Andria, Bari, Barletta, Battipaglia, Bernalda, Brindisi, Cerignola, Eboli, Fasano, Galatina, Gallipoli, Lecce, Locorotondo, Maglie, Mesagne, Monopoli, Nardo, Ostuni, Policoro, Potenza, San Viro Dei Normanni, Taranto, sau Tricase va trebui să achitați doar 89 euro dus, și 169 euro dus-întors, în timp ce către/dinspre  orice destinație din Sicilia vorbim de tarife de 99 euro dus , respectiv 189 euro dus-întors

De tarife speciale puteți beneficia și pentru cursele din România către/dinspre Anagnina, Aprilia, Arezzo, Caserta, Cassino,Cecina, Citta Di Castello, Civitavecchia, Empoli, Firenze, Foggia, Follonica, Frosinone, Grosseto, Ladispoli, Latina, Montalto Di Castro, Monte Pulciano, Napoli, Orbetello, Orte, Orvieto, Perugia, Piombino, Pomezia, Salerno, San Sepolcro, San Severo, Setteville, Tarquinia, Termoli, Terni, Umbertide sau Vasto – doar 79 euro pentru biletul dus, și 159 euro pentru un bilet dus-întors

Ofertele sunt valabile până la 31 martie, atât în agenții, cât și online, și completează oferta de beneficii pusă la dispoziție călătorilor : o masă caldă, oferită gratuit într-unul din restaurantele de pe traseu, acces gratuit la rețeaua de internet Wi-Fi în toate autocarele, limită generoasă a bagajelor pasagerilor, care poate ajunge pană la 50 kg și asigurarea transferurilor fără costuri suplimentare. 

“Am intrat în al 27-lea an de funcționare, și ne-am dorit să venim în întâmpinarea clienților noștri cu oferte avantajoase. Suntem mândri că de atâția ani operăm ca o adevărată poartă deschisă către Europa, și reușim să fim aproape de clienții noștri cu servicii sigure și de calitate.”  a declarat Florin Mușan, Director General Atlassib-Atlantic Travels International.

Nu ratați ofertele speciale pregătite de către Atlassib-Atlantic Travels International! Pe lângă prețurile mici, aveți și garanția unei călătorii la cele mai înalte standarde de siguranță și confort, indiferent de destinația aleasă!