luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Povestea emoționantă a unei tinere născută în România și adoptată de mică în străinătate. „Mama avea doar 16 ani când m-a adus pe lume”

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Din România Știri - marți, 18 octombrie 2022 Etichete: , , , , , , ,

O femeie în vârstă de 31 de ani, născută la Tulcea și adoptată de mică de mică în Statele Unite ale Americii, își caută acum mama biologică și frații din România. Prin intermediul paginii The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României face un apel la toți cei care ar putea să o ajute cu informații despre membrii familiei sale biologice: „Mi-aș dori extrem de mult să îi cunosc și nu îi judec deloc. Dacă aveți informații vă rog să scrieți în privat paginii.”

Se numea la naștere Anghel Bianca și a văzut lumina zilei pe data de 21 februarie 1991, la Tulcea. Mama ei, pe nume Anghel Luminița, locuia într-un mic sat de lângă Tulcea și avea numai 16 ani când a născut-o, după o relație cu un băiat, fiul unui păstor de oi de origine armeană. Tatăl băiatului era om înstărit și nu a fost de acord cu relația dintre cei doi, deoarece Luminița era foarte săracă. Când a aflat că este însărcinată, tatăl socru i-a cerut băiatului său să o părăsească.

- Continuarea după publicitate -

Luminița a născut o fetiță, pe Bianca, dar fiind și ea aproape o copilă, fără niciun ajutor din partea nimănui, a hotărât să o dea spre adopție. Mai târziu s-a căsătorit și a avut doi băieți. Dar Bianca nu este sigură că această informație este pe deplin adevărată, mama ei biologică e posibil să aibă acum chiar mai mulți copii. Ea a comunicat o perioadă cu părinții adoptivi ai fiicei sale, dar la un moment dat a întrerupt orice legătură cu ei.

Bianca Anghel are și o fotografie cu mama sa care i-a dat viață, dar din motive de privacy a ales să nu o facă publică. Ea face un apel la toți cei ar avea informații despre mama și frații săi să scrie un mesaj pe pagina mai sus menționată sau să distribuie anunțul său, pe care îl redăm integral mai jos:

„Vă salut din TEXAS, SUA!
Numele meu la naștere a fost ANGHEL BIANCA și m-am născut în TULCEA la data de 21 februarie 1991. Mama mea se numea ANGHEL LUMINIȚA și avea 16 ani în 1991, locuia într-un mic sat de lângă TULCEA împreună cu 3 frați și mama ei, tatăl mamei era decedat în momentul nașterii mele. Ce mai știu este că tatăl meu biologic este fiul unui păstor de oi armean și tatăl său nu a fost de acord cu mama mea pentru că provenea dintr-o familie săracă și i-au cerut tatălui meu să o părăsească pe mama. Luminița s-a recăsătorit și a avut 2 băieți, dar nu sunt sigură cât de exactă este această informație, pentru că mi s-a spus de către părinții mei adoptivi că au comunicat cu Luminița pentru o vreme, dar ea și-a refăcut viața și nu a mai răspuns. Am o poză cu mama mea biologică, dar din motive de confidențialitate nu am sa o pun pe pagină. Aș dori foarte mult să o cunosc și să îmi cunosc frații.
Vă rog frumos să DISTRIBUIȚI și anunțul meu deoarece mi-aș dori extrem de mult să îi cunosc pe ei și nu îi judec deloc. Dacă aveți informații vă rog să scrieți în privat paginii.
Vă mulțumesc frumos pentru fiecare DISTRIBUIRE în parte.”

- Continuarea după publicitate -