fbpx
vineri, 7 octombrie 2022
Informația fără granițe


Primarul orașului Iași stropit cu iaurt de un pensionar nemulțumit. „Noroc că nu am intoleranţă la lactoză”

Scris de: Daniela Stoica , înv Din România Știri - duminică, 24 ianuarie 2021 Etichete: , , , , , , ,

Un ieșean nemulțumit de pensia pe care o are, a aruncat duminică, 24 ianuarie, cu iaurt în primarul Mihai Chirica, în timpul ceremoniilor de celebrare a Micii Uniri.

După incident, bărbatul a fost îndepărtat de jandarmi, iar primarul a intrat pentru câteva minute în Hotelul Traian, din Piața Unirii. Edilul Iașiului a declarat că nu va depune plângere la poliție față de cetățeanul nemulțumit și că îi înțelege punctul de vedere.

Primarul Mihai Chirica a declarat apoi în fața microfoanelor că, după ani de frustrări, românii nu mai ştiu să dialogheze sau să respecte momentele importante din viaţa şi istoria statului român, precum cel care marchează 162 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor.

„Norocul meu, ca să fac, aşa, o glumă, e că nu am intoleranţă la lactoză. I-am înţeles, din punctul meu de vedere, frustrarea acelui domn legat de pensia lui, dar cred că acest lucru care s-a întâmplat astăzi trebuie să fie un semnal de alarmă pentru toată clasa politică din România, să înţeleagă că românii nu mai au răbdare, nu mai ştiu să dialogheze, nu mai ştiu să respecte anumite momente importante din viaţa noastră, a istoriei noastre şi cred că e timpul să le aducem din nou în atenţia publică şi aceste chestiuni”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Foto: Adevărul

„Asta este, sunt om politic, trebuie să îmi asum o viaţă politică şi cu bune, şi cu rele. Ce pot face mai departe este că toată această nemulţumire a lor să o duc ca un proiect politic şi să o rezolv”, a mai spus primarul Mihai Chirica.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi