luni, 15 aprilie 2024
Informația fără granițe


Român adoptat de mic în străinătate, își caută mama biologică: „Aș vrea să vorbesc cu ea față în față”

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora În evidență Prima pagină Știri - joi, 4 aprilie 2024 Etichete: , , ,

Un tânăr bărbat în vârstă de 35 de ani, născut în România și adoptat de mic în Olanda, a apelat la puterea rețelelor sociale pentru a-și găsi familia biologică.

Andrei-Lorand Budișteanu, născut pe 23 septembrie 1988 în Târgu Mureș, își dorește să  o revadă pe mama sa biologică, Adriana Budișteanu, și să afle povestea nașterii sale și identitatea tatălui.

Într-un mesaj emoționant distribuit pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, Andrei-Lorand își exprimă recunoștința față de familia adoptivă din Olanda, care i-a oferit dragoste și o șansă la o viață mai bună.

Cu toate acestea, acum, având propria familie, simte nevoia imperioasă de a-și cunoaște originea și povestea personală:

„Am fost adoptat în 1990 în Olanda de o familie care mi-a oferit toată dragostea lor și cărora le mulțumesc pentru șansa la o viață mai bună.

Ce îmi doresc foarte mult este să am ocazia să port o conversație față în față cu mama mea biologică și mi-aș dori ca ea sa îmi povestească cine este tatăl meu și povestea nașterii mele.

Am la rândul meu familie acum și îmi dau seama cât de important este să îți cunoști povestea vieții”, a transmis bărbatul.

Mesajul lui Andrei-Lorand este un apel la unitate și solidaritate, solicitând distribuirea informației pentru a ajunge la mama sa biologică și eventual, la alte rude:

„Vă rog să distribuiți și anunțul meu pentru a ajunge la familia mea biologică. Dacă aveți informații, vă rog să scrieți paginii”, a mai adăugat Andrei.

Povestea pune în lumină importanța cunoașterii originilor personale și a legăturilor de familie, în special pentru copiii adoptați internațional.

Pe măsură ce rețelele sociale facilitează conexiuni peste granițe și culturi, povestea lui Andrei-Lorand devine un simbol al căutării universale pentru identitate și apartenență.

DISTRIBUIE