fbpx
marți, 27 septembrie 2022
Informația fără granițe


Român arestat la intrare în Germania. Era căutat de Poliția Federală

Scris de: Mircea Iordache , înv Articole corelate Din diaspora Știri - duminică, 1 mai 2022 Etichete: , , , ,

Poliția federală germană a arestat sâmbătă, 30 aprilie, în jurul orei 12:20, un bărbat de naționalitate română în vârstă de 31 de ani, la un control efectuat la fostul punct de trecere a frontierei Schwanenhaus din apropierea orașului Nettetal, situat în districtul Viersen al landului Renania de Nord-Westfalia.

Românul conducea un autoturism înmatriculat în Italia și tocmai ce intrase în Germania venind din Olanda, relatează Press Portal. La verificarea documentelor de identitate, în baza de date a poliției germane a ieșit la iveală faptul că Parchetul din Essen (regiunea metropolitană Rin-Ruhr) emisese pe numele său un mandat de arestare pentru furt calificat.

Conaționalul nostru trebuia să plătească o amendă de 590 de euro sau să execute o pedeapsă de 59 de zile de închisoare. Bărbatul a fost arestat pe loc și dus la secția de poliție din Kempen (Viersen). După finalizarea anchetei, poliția federală l-a trimis pe român la închisoarea din Moers (Wessel), deoarece nu a putut plăti amenda datorată.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi