marți, 26 septembrie 2023
Informația fără granițe


Român care călătorea cu autocarul, arestat în Germania după ce a fost verificat de polițiști

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - miercuri, 31 mai 2023 Etichete: , , ,

Poliția Federală din Aachen, Germania, a constatat și a aplicat mai multe mandate de arestare în cursul zilei de duminică, 28 mai 2023. Printre infractorii vizați se numără și un cetățean român, depistat la bordul unui autocar.

La ora 10:20 de duminică, un bărbat român de 39 de ani a intrat în Germania din Olanda cu un autocar, relatează site-ul german filmpost.de.

În urma verificării identității sale, polițiștii germani au descoperit că împotriva conaționalului nostru existau șapte mandate de arestare. Cinci dintre ele erau pentru executarea pedepsei, iar două erau pentru arest preventiv.

Mandatele de arestare pentru executarea pedepsei erau pentru furt, tăinuire și conducerea fără permis. În total, el trebuie să execute încă 830 de zile din pedeapsa rămasă. Cele două mandate de arestare pentru arest preventiv erau pentru furt. Bărbatul român de 39 de ani a fost închis astfel la Penitenciarul Aachen.

Tot în acea zi, în jurul orei 01:30, la gara Baal, a fost identificat un tânăr algerian de 17 ani. Tânărul era căutat pentru arest preventiv într-un caz de furt deosebit de grav. A fost arestat la fața locului și înmânat Autorității Poliției din districtul Heinsberg.

În jurul orei 13:00, un bărbat sirian de 30 de ani a intrat în țară din Olanda. Acesta fusese condamnat la o amendă de 1.500 de euro sau 50 de zile de detenție pentru amenințare și încălcarea legii privind protecția împotriva violenței. A reușit să evite pedeapsa cu închisoarea prin plata amenzii.

La ora 13:40, un belgian de 28 de ani a fost controlat după ce a intrat în țară cu un autobuz de linie din Belgia. Acesta avea un mandat de arestare pentru încălcarea legii privind drogurile. A evitat o pedeapsă cu închisoarea de 20 de zile prin plata unei amenzi de 240 de euro.

- Continuarea după publicitate -
DISTRIBUIE