marți, 21 martie 2023
Informația fără granițe


Un român care voia să plece la muncă în străinătate a dispărut după ce a ajuns la aeroport. Soția îl caută cu disperare

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Din România Știri - joi, 16 martie 2023

Un bărbat din Orăştie, care a plecat la muncă în Germania, a fost dat dispărut de soția sa recent, care nu a mai putut să ia legătura cu el.

Potrivit IPJ Hunedoara, femeia a sesizat poliția cu privire la dispariția soțului său, Picu Dănuț Laurențiu, în vârstă de 32 de ani, care a plecat spre aeroportul din Sibiu la ora 06:00, în data de 14 martie 2023.

Laurențiu a fost ultima dată văzut în aeroportul din Sibiu, însă nu a mai putut fi contactat telefonic de atunci, relatează pressalert.ro.

Picu Dănuț Laurențiu, în vârstă de 32 de ani, dispărut după ce a ajuns pe aeroportul din Sibiu. Foto: Poliția Română.

Potrivit soției sale, bărbatul purta un trening și încălțăminte sport de culoare maro în momentul plecării sale și nu are niciun semn particular sau tatuaj.

El are înălțimea de 1,75 m și cântărește aproximativ 80 de kg, având ochii căprui și păr negru.

Poliția din Hunedoara a demarat activități specifice pentru a-l găsi pe bărbat și a emis un mandat de căutare națională. Autoritățile au cerut ajutorul publicului, solicitând tuturor celor care dețin informații despre unde ar putea fi bărbatul să apeleze numărul unic de urgență 112.

În prezent, nu se cunoaște cauza dispariției lui Picu Dănuț Laurențiu și autoritățile sunt în continuare în căutarea sa.