fbpx
duminică, 26 iunie 2022
Informația fără granițe


Român dat în urmărire generală în Spania, a incendiat locuința unei femei pe care a violat-o în trecut

Scris de: Mircea Iordache , înv Articole corelate Din diaspora Știri - marți, 4 ianuarie 2022 Etichete: , , ,

Un bărbat român este dat în urmărire generală de poliția spaniolă după ce sâmbătă, 1 ianuarie 2022, a incendiat un imobil situat în zona Ronda del Guinardó din Barcelona, cu ajutorul unui complice de aceeași naționalitate. În imobilul respectiv locuia femeia pe care o violase în trecut, împreună cu concubinul și fiul ei, dar, din fericire, niciunul dintre ei nu era acasă în momentul respectiv, relatează ABCes.

Duminică, 2 ianuarie 2022, agenții de la Mossos d’Esquadra au arestat un bărbat, complicele celui dat în urmărire generală, pentru incendierea imobilului din Ronda del Guinardó. A doua zi după ce a provocat incendiul, complicele s-a întors la locul faptei, cu un cuțit în mână, pentru a o amenința pe femeie că o omoară. Imaginile camerelor de supraveghere din zonă au făcut posibilă identificarea și arestarea acestuia.

Potrivit forțelor de ordine, fugarul român ar fi fost arestat în urmă cu ceva timp pentru că a agresat-o sexual pe femeia care locuia în imobilul incendiat și asupra căreia avea un ordin de restricție în vigoare.

- Continuarea articolului după publicitate -

Martorii au declarat că i-au văzut pe cei doi bărbați transportând un recipient cu lichid inflamabil, ce avea de la cinci până la opt litri în el, și că ar fi spart ușa de acces în imobil. Spațiile interioare ale imobilului au ars complet, dar restul locuințelor din clădire nu au suferit avarii și toți vecinii evacuați au reușit apoi să se întoarcă în casele lor.

Mossos d’Esquadra a colaborat cu Brigada de Pompieri Barcelona și Garda Urbană pentru a pune în siguranță zona. Polițiștii au demarat ulterior o anchetă și au luat declarații atât martorilor, cât și persoanelor care locuiesc în vecinătate. Martorii i-au descris în amănunt pe cei doi incendiatori.

După ce l-au identificat, polițiștii încearcă acum să localizeze violatorul fugar, pe numele căruia s-a emis un mandat de arestare.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi