duminică, 4 decembrie 2022
Informația fără granițe


Un român din Germania a murit în urma unui grav accident rutier. Un alt pasager și-a pierdut viața alături de el

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - duminică, 21 noiembrie 2021 Etichete: , , , ,

Doi bărbați și-au pierdut viața în urma unui tragic accident rutier petrecut în seara zilei de sâmbătă, 20 noiembrie 2021, în districtul Allermöhe din orașul Hamburg, Germania. Una dintre victime, șoferul, era cetățean român și avea numai 23 de ani, se relatează pe site-ul televiziunii germane NTV.

Furgoneta implicată în accident. Sursă: ndr.de

Potrivit sursei citate, cele două victime călătoreau la bordul unei furgonete alături de alți doi bărbați, care au suferit răni grave, dar nu se află în pericol de moarte.

Din primele informații reiese că duba a ieșit de pe carosabil în timpul unui viraj la dreapta și s-a izbit astfel de un copac. Impactul a fost atât de puternic încât conaționalul nostru, care se afla la volan, a murit la fața locului.

Imagine de la locul accidentului. Sursă: ndr.de

Doi dintre pasageri, mai scrie presa germană, călătoreau în zona pentru marfă a dubei, iar unul dintre ei a murit la puțin timp după accident, în ciuda eforturilor depuse de paramedici pentru a-l resuscita.

Identitatea celei de-a doua victime nu a fost descoperită încă, dar se știe că unii dintre bărbații din dubă erau originari din Bulgaria.

Trimite acest articol și prietenilor tăi