luni, 28 noiembrie 2022
Informația fără granițe


Un român din Italia a sărit în gol de la etajul doi al unei clădiri după ce polițiștii l-au surprins la furat

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - duminică, 2 ianuarie 2022 Etichete: , , , ,

Un român din Italia a ajuns la spital, în seara zilei de sâmbătă, 1 ianuarie 2022, după ce s-a aruncat în gol de la etajul doi al unei clădiri din Bologna (Emilia-Romagna) în încercarea de a scăpa de polițiști.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost văzut de un vecin pătrunzând într-un apartament situat la etajul doi, într-o clădire de pe via Amara, în zona San Ruffilo, relatează publicația regională Il Resto del Carlino.

Știind că proprietarii apartamentului sunt ieșiți la cină, vecinul a alertat imediat autoritățile, sunând la 112, și o patrulă de poliție a intervenit astfel, în scurt timp, la adresa menționată mai sus.

La vederea forțelor de ordine, însă, infractorul a încercat să fugă aruncându-se în gol de pe balconul apartamentului, care se află la etajul doi al clădirii respective. Conaționalul nostru a reușit astfel să-și fractureze glezna și le-a ușurat munca polițiștilor italieni, care l-au arestat imediat.

Asupra lui, oamenii legii au găsit bijuterii în valoare de circa 3 000 de euro, dar și suma de 170 de euro în numerar, acestea aparținând proprietarilor apartamentului în care hoțul a pătruns.

Bărbatul român a fost transportat apoi la spitalul Maggiore din Bologna unde se află și acum, păzit de polițiști.

Trimite acest articol și prietenilor tăi