marți, 28 martie 2023
Informația fără granițe


Român din Spania înjunghiat în plină stradă după ce l-a confruntat pe infractorul care-i furase portofelul și telefonul mobil

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - miercuri, 2 septembrie 2020 Etichete: , ,

Un român în vârstă de 46 de ani din Madrid, Spania, a fost înjunghiat în plină stradă luni, 31 august 2020, de către un bărbat care cu câteva ore înainte i-a furat telefonul mobil și portofelul. Conaționalul nostru l-a recunosct pe infractor pe stradă și l-a confruntat pentru a-și recupera bunurile furate, dar acesta din urmă l-a înjunghiat cu un cuțit.

Agresiunea s-a petrecut în cartierul Tetuán din Madrid, în jurul orei 21:30 din seara zilei de luni, când românul nostru se afla pe calle Palencia, în dreptul numărului 35. Bărbatul de 46 de ani fusese victima unui furt în aceeași zi, după ce un individ i-a sustras atât portofelul, cât și telefonul mobil, dar la numai câteva ore după aceea l-a întâlnit din nou pe hoț, pe strada menționată mai sus, și l-a recunoscut imediat.

Fără să stea prea mult pe gânduri, cetățeanul român l-a confruntat pe infractor și între cei doi a avut loc o altercație care în cele din urmă s-a terminat cu rănirea gravă, cu un cuțit, a conaționalului nostru. Din cele relatate de ziarul La Vanguardia, reiese că individul care i-a furat bunuruile bărbatului român a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe acesta din urmă în plină stradă, provocându-i o rană în brațul drept.

Bărbatul român înjunghiat asistat de personalul medical de pe ambulanță. Foto: telemadrid.es

Victima a fost transportată apoi la spital unde se află internată în stare gravă, medicii menținându-se rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire, mai precizează sursa citată. Agenții de la Poliția Națională investighează evenimentele pentru a identifica și aresta atacatorul. Agresiunea a fost înregistrată de camerele video de supraveghere din zonă.