marți, 16 aprilie 2024
Informația fără granițe


Român dispărut în Germania la scurt timp după sosirea din România. Apelul făcut de polițiștii germani

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora În evidență Știri - sâmbătă, 30 martie 2024 Etichete: , , , ,

Valeriu Văduva, un cetățean român în vârstă de 42 de ani, este dat dispărut în Germania începând cu seara zilei de 28 martie 2024, se arată într-un comunicat de presă al Poliției germane.

Valeriu Văduva, 42 de ani, dispărut în Germania. Sursă foto: presseportal.de.

Recent sosit în localitatea germană Saarbrücken din România pentru a fi alături de familie, Valeriu se confruntă cu o serie de probleme de sănătate, incluzând o tulburare de anxietate și paranoia.

Având în vedere că este nou în oraș, conaționalul nostru nu are cunoștințe despre zona locală și nu deține nici bani în numerar, nici carduri bancare. De asemenea, există posibilitatea ca el să evite contactul cu oamenii, determinându-l să se ascundă.

Descrierea fizică a lui  Valeriu Văduva include o înălțime de 165 cm și o constituție normală. Se remarcă prin barba sa negru-cenușie, de lungime mai mare, și părul negru, scurt.

La momentul dispariției, era îmbrăcat într-un trening de culoare bej/cognac, fără a purta o jachetă suplimentară. De asemenea, purta încălțăminte sport albă de la Nike, modelul „Air Max”, cu aplicații roșii și negre.

Poliția din Saarbrücken-Burbach face apel la oricine are informații despre locația lui Vaduva să contacteze autoritățile la numărul 0681 97150, pentru a contribui la găsirea lui.

DISTRIBUIE