joi, 30 mai 2024
Informația fără granițe


Român dispărut în străinătate, căutat de mamă: „De un an și trei luni nu mai știm nimic de el”

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate În evidență Prima pagină - vineri, 3 mai 2024

Anghel Marius, un tânăr român în vârstă de 35 de ani și iubita lui sunt de negăsit de aproximativ un an și trei luni. Dispariția lor a survenit după ce au plecat să muncească în străinătate, unde au întâmpinat o serie de dificultăți și conflicte.

Mama lui Marius, Camelia, domiciliată în Târgoviște, a relatat în exclusivitate pentru Acces Direct despre ultimele momente în care a vorbit cu fiul ei.

Conform spuselor sale, cuplul a încercat inițial să se stabilească în Germania, lucrând la un abator, dar acolo nu au putut lucra împreună conform regulilor patronului. Ulterior, s-au mutat în Belgia, la sora lui Marius, și apoi în Franța de unde nu se mai știe nimic de ei.

Anghel Marius, dispărut în Franța și mama lui, la Acces Direct

Mama bărbatului a precizat:

„Îl cheamă Anghel Marius și are 35 de ani, a făcut pe 30 iulie. Are un an și trei luni de când nu mai știm de el. (…) A plecat cu concubina lui în Germania, să muncească la un abator. Acolo a muncit câteva luni și patronul nu i-a putut lăsa pe amândoi să lucreze în hală, că a zis că nu au voie să lucreze unul lângă celălalt.”

Ajunși în Franța, Anghel Marius a dispărut, după ce i-a spus mamei sale că nu mai poate sta în Franța pentru că s-a certat cu Mihai, prietenul care îi găzduia acolo:

„A stat câteva zile în Franța, a dat 200 de euro la o femeie acolo să stea cu chirie (…). O fi făcut vreo prostie pe acolo, cine știe (…)

Am plătit și o avocată ca să îi ia urma, să se intereseze, i-am dat și de la notar delegație, ca să mă reprezinte. Mi-a cerut 1.000 de euro, 1.000 de euro i-am dat, am făcut împrumut. După o lună jumate, nici avocata nu a putut să îmi dea niciun răspuns”, a mărturisit Camelia.

Cine are informații care pot ajuta la găsirea este rugat să sune la 112.