miercuri, 4 octombrie 2023
Informația fără granițe


Solist român mort de COVID în Spania. Nu era vaccinat și a făcut complicații respiratorii

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - marți, 28 septembrie 2021 Etichete: , , , , ,

Un bărbat român în vârstă de 56 de ani, originar din Hunedoara, a murit în Spania după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19. Sandu nu era vaccinat și s-a stins la numai o lună după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. „I-a afectat mult plămânii”, au anunțat rudele bărbatului pe rețelele de socializare.

„Încă un român va fi condus azi pe ultimul drum. Sandu De la Palma, Drum lin spre cer! Virusul nu l-a ocolit și la răpus la 56 de ani (a decedat după o luptă de o lună cu virusul ucigaș, nu era nici vaccinat și a făcut complicații respiratorii). Aveți grijă de voi, cinci români au decedat în ultima lună, toți fără vaccin. Rămâne neputința și durerea pe cei rămași în urma lor. Drum lin, Sandu (cunoscut și ca solist la evenimentele din Palma de Mallorca)”, a transmis Daniela pe rețelele sociale.

„A plecat un om bun cu sufletul curat dintre noi, care pe mulți din voi v-a îmbucurat prin cântările lui! De azi va fi un înger și va cânta în ceruri!”, a transmis fiica artistului pe profilul său de Facebook.

Trupul neînsuflețit al lui Sandu este depus între orele 14:30 – 21.00 la capela Generar Riera (Camí de Jesus nr 2) din Palma de Mallorca. Toți cei care vor să își ia rămas bun de la Sandu o vor putea face doar astăzi, 28 septembrie, apoi va fi transferat în România unde va fi înmormântat.

DISTRIBUIE