fbpx
duminică, 26 iunie 2022
Informația fără granițe


Un român mort în Franța și un alt conațional rănit după ce mașina lor nu a oprit la semnalul poliției

Scris de: Mircea Iordache , înv Articole corelate Din diaspora Știri - luni, 9 mai 2022 Etichete: , , , , ,

Un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 31 de ani, a decedat într-un accident petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7 mai 2022, la intersecția străzilor Faubourg-Saint-Jean, Coulmiers și Vauquois, în cartierul Dunois, din orașul francez Orléans (capitala regiunii Centru-Val de Loire).

Un autoturism în care se aflau doi români s-a ciocnit cu o camionetă, după ce mașina lor nu oprise la semnalul unor agenți de poliție. Pasagerul acestei mașini a murit pe loc în urma coliziunii.

Serviciile de urgență au fost alertate în jurul orei 3:50. Șoferul camionetei, în vârstă de 27 de ani, precum și cel al autoturismului, în vârstă de 42 de ani, au fost îngrijiți la fața locului de către serviciile de urgență care le-au acordat primul ajutor, din cauza rănilor grave suferite. Ulterior, au fost transportați la spitalul regional din Orléans.

- Continuarea articolului după publicitate -

Cu câteva minute mai devreme, ocupanții autoturismului refuzaseră să se supună unui control al poliției, potrivit Parchetului din Orléans. Cei doi bărbați de origine română sunt suspectați de furt de catalizatoare. Aceste informații încă nu au fost confirmate, nici infirmate de către procuratură.

Poliția a deschis o anchetă pentru „omucidere și vătămări involuntare”. Investigațiile sunt efectuate de secția de securitate departamentală a poliției din Orleans. Anchetatorii au sarcina de a stabili împrejurările exacte în care s-a produs acest accident.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi