sâmbătă, 13 iulie 2024
Informația fără granițe


Român mort în străinătate, căzut de la etajul trei. Era în vizită la fratele său

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora În evidență Prima pagină Știri - marți, 16 ianuarie 2024 Etichete: , , , , ,

În dimineața zilei de marți, 16 ianuarie, un incident tragic a zguduit orașul Palma de Mallorca, de pe insula spaniolă Mallorca. Un bărbat român în vârstă de 34 de ani și-a pierdut viața în urma unei căderi de la etajul al treilea al unei clădiri rezidențiale.

Potrivit informațiilor, evenimentul nefericit pare să fi fost un accident.

Echipajele de salvare sosite la fața locului au încercat timp de o oră să-l resusciteze pe bărbat, dar, din păcate, eforturile lor s-au dovedit a fi în zadar, declarându-se în cele din urmă decesul.

Bărbatul român se afla în Palma de Mallorca pentru a-și vizita fratele, menționează publicația Mallorca Magazin

Acesta din urmă a declarat că în seara precedentă incidentului, cei doi au consumat împreună alcool și substanțe interzise.

Tragedia a avut loc în apropierea sediului Poliției Naționale din Palma. Un ofițer de poliție, care se afla întâmplător în zonă, a observat momentul căderii bărbatului și a alertat imediat forțele de intervenție.

Nici fratele victimei, nici soția acestuia nu au fost martori la momentul căderii.

Îngrijorați că nu-l găseau pe bărbat, aceștia au început să-l caute, cercetând mai întâi apartamentul, apoi ieșind pe stradă, unde l-au găsit zăcând pe asfalt.

Departamentul de Omucideri investighează cazul pentru a exclude posibilitatea unei infracțiuni violente.