luni, 28 noiembrie 2022
Informația fără granițe


Român plecat la muncă în străinătate căutat de familie: „De șase luni nu mai știm nimic de el”

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - luni, 10 ianuarie 2022 Etichete: , , , , , , , ,

Un bărbat român în vârstă de 33 de ani, pe nume Ionuț Constantin Covaci, plecat la muncă în străinătate, este căutat de rudele din România după ce din luna august nu a mai dat niciun semn de viață, iar ultimul său număr de telefon nu mai este valabil.

„Ne-am îngrijorat foarte tare când am văzut că nici măcar la Sărbători nu a sunat acasă, n-a luat legătura cu noi deloc”, ne-a spus sora românului nostru.

Ionuț Covaci, originar din Săcel, județul Maramureș, nu este căsătorit și nu are copii. A plecat din țară în vară, dar nu a spus exact unde anume se duce: „Mi-a spus că pleacă la muncă, în străinătate, dar nu mi-a spus unde anume, în Germania, Belgia, Olanda sau în altă parte. De felul lui este așa, mai rezervat, nu prea îi place să vorbească despre el și viața lui”, a precizat sora românului nostru.

După ce a publicat un anunț pe Facebook, femeia a primit o informație de la un șofer român care i-ar fi spus că Ionuț a lucrat vreo două luni, cam până prin octombrie, în Olanda, la niște sere agricole, după care ar fi plecat în altă parte.

„Nu vreau nimic altceva decât să știu că-i sănătos și nu i s-a întâmplat nimic rău. Un singur apel telefonic prin care să ne asigure că este bine ar fi de ajuns pentru noi”, a mai precizat sora bărbatului.

Oricine are informații despre unde s-ar putea afla Ionuț Constantin Covaci este rugat să sune la numărul de telefon 0040/756972069.

Trimite acest articol și prietenilor tăi