vineri, 21 iunie 2024
Informația fără granițe


Român plecat la muncă în străinătate, căutat de soție

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Prima pagină Știri - joi, 11 aprilie 2024 Etichete: , , , ,

O femeie din Petroșani, județul Hunedoara, trăiește clipe de neliniște după ce soțul ei, Ion Burdea, în vârstă de 44 de ani, a dispărut fără urmă în timp ce se afla la muncă în Suedia, informează Replica HD.

Bărbatul a contactat-o ultima oară pe soția sa în data de 7 aprilie, informând-o că se află în Suedia, după care comunicațiile au încetat brusc.

Ion Burdea, care lucrează ca șofer, este descris ca fiind un bărbat de înălțime medie, între 1.80 și 1.85 m, cu o constituție atletică și cântărind între 85 și 90 kg.

Are fața ovală, păr șaten-închis, scurt, ochi căprui, poartă ochelari, și este dotat cu o barbă și mustață scurte.

De asemenea, are o cicatrice notabilă la degetul arătător al mâinii stângi, rezultat al unei accidentări casnice.

Ion Burdea, în vârstă de 44 de ani, dispărut în Suedia. Sursa foto: Replica HD

Imediat după ce a fost informată, Poliția Municipiului Petroșani a început investigații amănunțite. Până în prezent, eforturile de a-l localiza nu au dat rezultate.

Autoritățile încurajează pe oricine ar avea informații despre locul unde s-ar putea afla șoferul român să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze imediat numărul de urgență 112.