joi, 22 februarie 2024
Informația fără granițe


Român ucis în Spania de un alt român. Ucigașul este căutat de poliție

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Prima pagină Știri - marți, 13 februarie 2024 Etichete: , , , , ,

Gheorghe J., un cetățean român, a fost identificat de autoritățile din Spania ca fiind responsabil pentru un grav incident care s-a petrecut luni dimineață, în jurul orei 10:45, pe un drum rural dintre Cambrils și Vinyols i els Arcs, în regiunea Baix Camp din Tarragona, informează El Caso.

Incidentul a dus la decesul lui Ion Valentin R., în vârstă de 48 de ani, de asemenea cetățean român și vecin cu Gheorghe, între cei doi existând o istorie îndelungată de conflicte.

Ancheta, efectuată de Divizia de Investigații Criminale a Poliției Catalane din Tarragona, a dezvăluit că Gheorghe J. a ales să-și încheie certurile cu Ion Valentin într-un mod tragic, lovindu-l cu mașina în mod intenționat.

După impact, românul nu s-a mulțumit doar cu accidentarea compatriotului său, ci, într-un gest de violență extremă, a coborât din vehicul și i-a aplicat mai multe lovituri de picior în capului, apoi a fugit de la locul incidentului.

Serviciile de urgență, alertate despre eveniment, au răspuns rapid, trimițând la fața locului echipe de intervenție ale Poliției Catalane și ale Serviciului de Urgență Medicală.

Ion Valentin a fost găsit încă în viață și, în ultimele sale clipe de viață, a putut să le comunice autorităților că a fost lovit intenționat cu mașina de către vecinul său și apoi bătut de acesta.

Din nefericire, eforturile echipelor medicale de a-i salva viața nu au avut succes.

În urma acestui tragic incident, forțele de ordine au demarat o amplă operațiune de căutare a lui Gheorghe J. a principalul suspect în cazul morții lui Ion Valentin.

Autoritățile se așteaptă la arestarea sa în curând, iar investigațiile continuă sub stricta confidențialitate impusă de judecător.