vineri, 24 martie 2023
Informația fără granițe


Româncă adoptată de mică în străinătate își caută mama biologică. „Acum sunt și eu mămică, vreau să-mi cunosc familia”

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - luni, 14 septembrie 2020 Etichete: , , , ,

O tânără de origine română, în vârstă de 22 de ani, care a fost adoptată de mică din România de niște cetățeni francezi, își caută mama și face un apel, prin intermediul paginii Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, pentru a fi ajutată să o găsească. Andrada este acum și ea mămică, iar asta o motivează și mai tare pentru a-și cunoaște familia biologică.

„Eu sunt STANCU PATRICIA ANDRADA născută la SIBIU pe data de 26 Aprilie 1998.  În martie 2001 am fost adoptată în Franța de o familie minunată. Acum sunt și eu mămica unui băiețel superb și mai mult ca oricând, doresc să-mi cunosc familia biologică”, a precizat tânăra în apelul ei.

Andrada menționează, de asemenea, că știe atât numele mamei sale și anul nașterii, precum și adresa unde locuia atunci când a adus-o pe lume.

„Informațiile pe care le dețin: numele mamei, STANCU JANINA, născută în 1980 și faptul că era domiciliată pe strada Mihai Viteazul în Sibiu”, a scris tânăra mămică.

„Găsirea mamei mele înseamnă enorm de mult pentru mine și familia mea. Vă rugăm foarte mult să-mi DISTRIBUIȚI anunțul de aici, poate așa vom reuși a îi găsi. Mulțumim foarte mult!!!”, a mai adăugat Andrada.