marți, 2 iulie 2024
Informația fără granițe


Româncă adoptată de mică în străinătate, își caută mama biologică: „Ajutați-mă să îmi îndeplinesc acest vis!”

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Din România În evidență Prima pagină Știri - marți, 2 iulie 2024 Etichete: , , ,

O tânără de origine română, adoptată în Irlanda în 1996, lansează un apel emoționant pentru a-și găsi familia biologică. Pamela Tănase, născută la data de 18 aprilie 1992 în București, își exprimă dorința arzătoare de a-și reîntâlni rudele din România.

Pamela a fost internată la orfelinatul din Slatina, județul Olt, la vârsta de un an și jumătate, și a fost adoptată de o familie irlandeză când avea doar 4 ani.

Româncă adoptată de mică în străinătate, își caută mama biologică: „Ajutați-mă să îmi îndeplinesc acest vis!”. Sursa foto: Facebook/The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

Într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, Pamela își împărtășește povestea și speranțele:

„Salutări din Irlanda. Revin în speranța de a-mi îndeplini cel mai mare vis: găsirea familiei mele biologice. Vă rog foarte mult să distribuiți în număr cât mai mare, împreună vom reuși!”

Pamela își amintește cu drag de mama sa, Claudia Tănase, și de frații săi, Marcus și Marcela Tănase.

De asemenea, crede că ar putea avea și alți frați pe care ar dori să îi cunoască. În ciuda dificultăților prin care a trecut în România, tânăra nu poartă resentimente față de mama sa biologică, declarând:

„Nu urăsc și nici nu-mi învinovățesc mama pentru decizia ei, din contră, are tot respectul și dragostea mea. Știu cât de grele au fost timpurile în România pe atunci.”

Apelul Pamelei reflectă un dor profund și o speranță neclintită de a-și regăsi familia și rădăcinile. Mesajul ei se încheie cu o rugăminte către toți cei care ar putea avea informații despre familia ei:

„Acum, mai mult ca niciodată, îmi doresc atât de mult să îmi cunosc întreaga familie. Vă rog, ajutați-mă să îmi îndeplinesc acest vis pe care dintotdeauna l-am avut. Distribuiți anunțul meu cât mai mult posibil și poate cineva din Slatina sau București își amintește și de mine. Vă mulțumesc!”

Tânăra speră că prin intermediul rețelelor de socializare și al solidarității comunității românești, va reuși să își regăsească familia și să își cunoască rădăcinile. Apelul ei a strâns deja numeroase reacții și distribuiri, iar speranța ei de a-și reîntâlni familia rămâne vie.