luni, 28 noiembrie 2022
Informația fără granițe


Româncă arestată în Spania. Avea 8 mandate de arestare pe numele său pentru infracțiuni comise în mai multe localități spaniole

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - duminică, 16 ianuarie 2022 Etichete: , , ,

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 33 de ani, a fost arestată zilele trecute în provincia spaniolă Alicante, din comunitatea autonomă Valencia, după ce agenții de la Poliția Națională au descoperit că aceasta avea nu mai puțin de opt mandate de arestare pe numele ei.

Potrivit publicației spaniole El Periodic, românca era căutată pentru infracțiuni comise pe tot teritoriul Spaniei, între anii 2017 și 2021. Mai exact, femeia efectuase diferite furturi în localitățile Marbella, Santander, Teruel, Alcoy (două furturi), Torrevieja (două furturi) și Benidorm.

Mai mult, anchetatorii au descoperit că infractoarea a folosit trei identități diferite pentru a se ascunde în toți acești ani, iar sub aceste identități a fost reținută deja de 20 de ori în trecut, apoi eliberată.

În cele din urmă, românca de 33 de ani a fost depistată de agenții de la Poliția Națională pe teritoriul provinciei Alicante și pusă sub arest.

Trimite acest articol și prietenilor tăi